Αυτοπυροβολήθηκε άνδρας στη Θεσσαλονίκη – Άρπαξε όπλο από αστυνομικό (video)

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας δεν ήταν κρατούμενος στο ΑΤ ΕυόσμουΔιακομίστηκε στο νοσοκομείο ΠαπανικολάουΚλειστή η Περιφερειακή Οδός της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου της Μαιάνδρου

Ένας άνδρας Ρομά άρπαξε το όπλο από γυναίκα αστυνομικό, που το είχε σε μία θήκη στο πόδι, μέσα σε αστυνομικό τμήμα του Ευόσμου της Θεσσαλονίκης και μάλιστα πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές μέσα στο κτίριο.

Πληροφορίες

του bloko.gr αναφέρουν ότι ο άνδρας κατάφερε να φύγει από το αστυνομικό τμήμα, αλλά εντοπίστηκε λίγο αργότερα στον περιφερειακό της πόλης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπυροβολήθηκε.

Κλειστή η Περιφερειακή Οδός της Θεσσαλονίκης

Κλειστή είναι η Περιφερειακή Οδός της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου της Μαιάνδρου και στο ρεύμα προς δυτικά, όπου γράφτηκε το φινάλε του επεισοδίου με «πρωταγωνιστή» 26χρονο, που φέρεται – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – να αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας δεν ήταν κρατούμενος στο ΑΤ Ευόσμου.

Ο ίδιος βρέθηκε αργά το μεσημέρι στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, όταν για λόγους που ερευνώνται άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού κι άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και κινήθηκε προς την Περιφερειακό Οδό, όπου, όταν εγκλωβίστηκε από αστυνομικούς, φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά sites ο άνδρας κατέληξε, λίγο μετά τη σύλληψή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα