Αυτοί είναι οι τρεις άνδρες που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία στο Άδενδρο (εικόνες)

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Άδενδρου, μετά το τραγικό δυστύχημα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Φίλοι και συγγενείς των θυμάτων θρηνούν για τις απώλειές τους και στέλνουν ένα τελευταίο αντίο στους αγαπημένους τους.

Το τελευταίο αντίο στον 46χρονο μηχανοδηγό Ματθαίο Καλόπουλο

Ανάμεσά στα θύματα του δυστυχήματος ο 46χρονος μηχανοδηγός, Ματθαίος Καλόπουλος ο οποίος έχασε τη ζωή του ακαριαία από τη σφοδρή σύγκρουση του τρένου.

«Μαύρη

Κυριακή ξημέρωσε για την οικογένεια της έλξης καθώς από χθες το βράδυ δεν βρίσκεται κοντά μας ένας αδελφικός φίλος και συνάδελφος που έχασε την ζωή του στο καθήκον. Τα λόγια τούτες τις ώρες είναι περιττά, όλοι γνωρίζαμε ποιος ήταν ο Μάνθος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να τον έχουμε πάντα στην μνήμη και στην καρδιά μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ!». Με αυτό τον τρόπο οι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ αποχαιρετούν τον συνάδελφό τους που μόλις στα 46 του χρόνια έχασε τη ζωή του.

Το τελευταίο ταξίδι για τον Αριστείδη Καλαμπαλίκη

Την τελευταία του πνοή άφησε και ο προϊστάμενος Κίνησης Αριστείδης Καλαμπαλίκης.

Συγκλονισμένος κοντινός του φίλος τον αποχαιρετά στο facebook: «Ένας φίλος και Συναδέλφος έφυγε πριν από λίγο. .Ο Αριστείδης ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ Προϊστάμενος Αμαξ/χιων θύμα του χθεσινού τραγικού Συμβάντος στο Αδενδρον Δυστυχώς υπέκυψε στα πολυτραυματα του..Καλό σου ταξίδι ΆΡΗ. .Εδώ κάτω εμείς που μείναμε ωφειλουμε να ουρλιαξουμε και να φωνάξουμε ότι δεν είμαστε Αριθμοί ότι δεν μας αντιμετοπιζουν ως Πρέπει ή εργοδοσία και οι κυβερνήσεις ότι Φίλε Άρη και Μανθο δεν επιστρέψετε ποτέ από την δουλειά σας στην οικογένεια σας ότι δεν καταφέρατε να πάρετε Μεροκάματο Γιατί; Τώρα πρέπει να μπουν όλα επί τάπητος. Αιώνια σας ή μνήμη».

Γιατρός το τρίτο θύμα του δυστυχήματος

Ο Δημήτρης Μικρόπουλος είναι το τρίτο θύμα της χθεσινής τραγωδίας στο Άδενδρο, ο οποίος υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του.

Ο άτυχος γιατρός ήταν επιμελητής Α‘ Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής και είχε εκλεχθεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό των ΑΝΕΛ στη Χαλκιδική.

Keywords
Τυχαία Θέματα