Αυτό το ποσό φτάνει η αξία της μάρκας Mini

Ο ενθουσιασμός που προκαλεί εδώ και δεκαετίες το Mini αντανακλάται με τον καλύτερο τρόπο στην τελευταία έκθεση που δημοσίευσε η εταιρεία Interbrand με θέμα τα καλύτερα παγκόσμια εμπορικά σήματα. Η αξία της μάρκας Mini αυξήθηκε και πάλι φέτος με brand value που ξεπερνά τα πέντε δισεκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα η καινοτόμα premium μάρκα ανέβηκε στο Νο 87 της γενικής κατάταξης.

Σημειώνεται

ότι το 2014, η μάρκα δεν είχε μπει καν στο top 100, αλλά το 2015 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην 98η θέση και το 2016 ανέβηκε δέκα θέσεις ψηλότερα, φτάνοντας στο No 88.

Η άνοδος της αξίας του εμπορικού σήματος της Mini συνοδεύεται από αντίστοιχη αύξηση των πωλήσεων. Τους πρώτους οκτώ μήνες της χρονιάς, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 3,1% από πέρσι, φτάνοντας συνολικά στα 230.925 οχήματα. Οι μεγαλύτεροι συντελεστές ανόδου για την premium μάρκα είναι τα Mini Countryman (+12,9%) και Mini Convertible (+20,3%).

Το «Best Global Brands» 2017 είναι η 18η έκδοση της έκθεσης που δημοσιεύεται κάθε χρόνο από την παγκόσμια εταιρία συμβούλων μάρκας Interbrand και διερευνά τον τρόπο με τον οποίο τα εμπορικά σήματα καθορίζουν την επιτυχία μιας εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα