Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της 44χρονης Ειρήνης (εικόνες – video)

Θρίλερ θυμίζει πλέον η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη καθώς οι αρχές προσεγγίζουν με μεθοδικά και με μεγάλη προσοχή όλα τα δεδομένα, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις είναι αντικρουόμενα, την ώρα που οι μαρτυρίες έχουν πάρει τη μορφή «χιονοστιβάδας».

Δείτε επίσης: Σίγουρος ότι πρόκειται για δολοφονία ο αδερφός της 44χρονης – «Κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν το έγκλημα»

Το φως της δημοσιότητας, ανατρέποντας τα δεδομένα, βλέπει το πιστοποιητικό θανάτου της άτυχης μητέρας τριών

παιδιών, που συνέταξε ο ιατροδικαστής της Πάτρα, προκειμένου να μπορέσει να γίνει η κηδεία της.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στο θρίλερ του θανάτου της 44χρονης; – Βίντεο ντοκουμέντο «δείχνει» αυτοκτονία (video)

Συγκεκριμένα, στο έγγραφο που αποκάλυψε η εκπομπή LiveNews, του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, η αιτία θανάτου 44χρονης μητέρας, περιγράφεται ως «απροσδιόριστος», εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων.



Βενζινάς: «Δεν την έχω δει στο πρόσωπο, δεν ξέρω αν υπήρχε συνοδηγός»

Στην εκπομπή Τατιάνα Live, του Epsilon, μίλησε ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων που, όπως υποστηρίζει, η 44χρονη αγόρασε πετρέλαιο σε μπετόνι.

Δείτε επίσης: Και δεύτερη μαρτυρία «κλειδί» για τον θάνατο της 44χρονης – Τα σενάρια του εκβιασμού

Οι αστυνομικοί που είδαν το βίντεο από το πρατήριο του είπαν ότι ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου στις εικόνες, είναι ο ίδιος με τον αριθμό του αυτοκινήτου της Ειρήνης.

Όπως είπε δεν είδε καλά τη γυναίκα ενώ δεν πρόσεξε την παρουσία άλλων στο αυτοκίνητο: «Ούτε την είδα καθόλου. Έβγαλε το χέρι της και μου έδωσε τα κλειδιά (για το πορτ μπαγκάζ)…», τόνισε.

Δείτε επίσης: Εξελίξεις στο θρίλερ με τη 44χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Ενεργοποίησαν το Viber της

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της Ειρήνης απαντά δεν είναι δεδομένο ότι αγόρασε το πετρέλαιο για να αυτοκτονήσει ενώ είναι πιθανό να της ζήτησε κάποιος άλλος να αγοράσει την ποσότητα πετρελαίου.

Δείτε επίσης: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη 44χρονη μητέρα – Τα αναπάντητα ερωτήματα

«Κάποιοι βιάζονται να βγάλουν πόρισμα διάτρητο για να κλείσει η υπόθεση. Εμείς και όλη η Ελλάδα έχουμε αντίθετη άποψη. Θα τους κρίνει ο Θεός», υποστήριξε ο αδερφός της 44χρονης.

“Η Ειρήνη ήταν ευτυχισμένη μητέρα”

Σε κάθε περίπτωση, η οικογένεια της 44χρονης υποστηρίζει πως η Ειρήνη ήταν μία ευτυχισμένη μητέρα τριών παιδιών χωρίς προβλήματα και δεν είχε κανένα λόγο να σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Δείτε επίσης: Θρίλερ 44χρονης: Αναγνωρίστηκαν δύο άτομα που την εκβίαζαν-Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν

Μάλιστα, στην εκπομπή Τατιάνα live, προβλήθηκαν βίντεο, που δείχνουν την 44χρονη να περνά όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά της την περίοδο των γιορτών, λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρή. Όπως θα δείτε, η Ειρήνη Λαγούδη τραγουδάει με τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε νεκρή.



Δείτε επίσης: Η οικογένειά της 44χρονης Ειρήνης κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Βίντεο: Epsilon, Star

Εικόνες: Epsilon/Live News

Keywords
Τυχαία Θέματα