ΑΕΚ: «Οσμή σκανδάλου» η μη ενασχόληση του πειθαρχικού της ΕΠΟ με Σεμπά

Η καταγγελία της ΑΕΚ για τον Σεμπά, εξαιτίας της εκτός φάσης κλωτσιάς που έδωσε στον Αραούχο, δεν θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα της συνεδρίασης του πειθαρχικού της ΕΠΟ που θα λάβει χώρα την Πέμπτη (20/4) όπου θα συζητηθούν μόνο τα επεισόδια του ημιτελικού στο ΟλυμπιακόςΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απόφαση αυτή προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά στους «κιτρινόμαυρους» που θεωρούν δεδομένη την τιμωρία του Βραζιλιάνου του Ολυμπιακού.

Αραούχο και Σεμπά στον αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Όμως, από τη στιγμή που η υπόθεση δεν θα εκδικαστεί αύριο, προλαβαίνει να παίξει στη ρεβάνς της 26ης Απριλίου, καθώς η επόμενη δικάσιμος είναι προγραμματισμένη για τις 27/4. Ακόμα, λοιπόν, κι αν ο Σεμπά κληθεί αύριο από το Πειθαρχικό της ΕΠΟ, θα απολογηθεί αφού πρώτα αγωνιστεί εναντίον της ΑΕΚ.

Για «οσμή σκανδάλου» κάνουν λόγο στην ΠΑΕ, καθώς κινήθηκαν εντός χρονικών ορίων και κατέθεσαν εγκαίρως την καταγγελία. Με τη χρήση βίντεο και την τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Πατίτο Ροντρίγκες για το αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος (είχε χτυπήσει εκτός φάσης των Φιγκέιρας), θεωρούσαν δεδομένη την επιβολή ποινής αποκλεισμού στον Σέμπα. Όμως όλα δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος θα αγωνιστεί στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα