«Επιλογή Μητσοτάκη το πάντρεμα ακροδεξιάς – νεοφιλελευθερισμού», τονίζει ο Παππάς

Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει ρότα σημειώνει ο Νίκος Παππάς Οι από καιρό διατυπωμένες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δικαιώνονται

«Ο Σαμαράς έβαλε την ακροδεξιά στην προθήκη της ΝΔ και ο Μητσοτάκης την προήγαγε στην διοίκηση», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο.

Πλέον στη Νέα Δημοκρατία

η ακροδεξιά όχι μόνο διοικεί αλλά έχει και δικαίωμα άσκησης βέτο, σημείωσε σχολιάζοντας την «καρατόμηση» της Κατερίνας Παπακώστα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής , χαρακτηρίζοντας στρατηγική επιλογή της ομάδας Μητσοτάκη το πάντρεμα της ακροδεξιάς με το νεοφιλελευθερισμό.

Τόνισε επίσης ότι «ο κ.Μητσοτάκης καλείται τώρα να εξηγήσει και στον παραζαλισμένο κόσμο που παρακολουθεί τη ΝΔ γιατί επιμένει σε αυτή τη στρατηγική και γιατί δεν θα ψηφίσει τα θετικά μέτρα που η σκληρή διαπραγμάτευση πέτυχε να αποτυπώσει».

Σύμφωνα με τον κ.Παππά «γίνεται ευρύτερα αντιληπτό ότι η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει ρότα και οι από καιρό διατυπωμένες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα δικαιώνονται».

«Η κυβέρνηση μας κρίνεται από το κατά πόσο η ανάπτυξη είναι διατηρήσιμη, δίκαιη και κτήμα του συνόλου της κοινωνίας», πρόσθεσε ο υπουργός.

Χαρακτήρισε τέλος «ένα πρώτο βήμα διαφάνειας σε έναν πολύ ταλαιπωρημένο χώρο, το Μητρώο Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης , στο οποίο «πειρατές» του Διαδικτύου είχαν πρόσβαση και σε διαφημιστικά πακέτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα