«Άδειασαν» τον νομοταγή διαιτητή με το fair play της χρονιάς στην Ισπανία (video)

Η κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας γίνεται συχνά-πυκνά αντικείμενο εγκωμιαστικών σχολίων για το ποδόσφαιρο που παίζεται εκεί, ειδικά με την παρουσία των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, όμως μερικές φορές φωτεινά παραδείγματα μπορούμε να πάρουμε και από τις χαμηλότερες κατηγορίες.

Το τελευταίο έρχεται μάλιστα από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, με το παιχνίδι μεταξύ της Παμπλόνα και της Αρντόι να προσφέρει ένα εντυπωσιακό fair play που συζητιέται σε όλη την Ισπανία.

Ayer por la mañana, cadetes, un @cd_pamplona

– @ardoifutbol . Partido de máxima rivalidad, donde vimos un “gesto deportivo” del Pamplona de los que hay que mostrar. Jugador del Ardoi al suelo, el portero que no saca esperando al compañero y …… Felicidades !! . pic.twitter.com/YdzsFn56H2

— Alfonso Ramírez (@alfbrt) December 11, 2017

Τι ακριβώς έγινε; Ένας παίκτης της Αρντόι τραυματίστηκε και ο τερματοφύλακας της ομάδας ανησύχησε για την κατάστασή του και έσπευσε προς το μέρος του με τη μπάλα στα χέρια, κίνηση που θεωρήθηκε όμως από τον διαιτητή ως προσπάθεια για καθυστερήσεις και έτσι έδωσε έμμεσο υπέρ της Παμπλόνα εντός περιοχής.

Εκεί όμως οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων δεν δέχτηκαν το “δώρο” του διαιτητή και πέταξαν τη μπάλα εκτός γηπέδου όταν ήρθε η ώρα για την εκτέλεση, επιστρέφοντάς την στην Αρντόι. Φυσικά τα χειροκροτήματα δεν τα κέρδισαν μόνο εντός γηπέδου αλλά σε όλη την ισπανική επικράτεια.

ΠΗΓΗ: Contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα