H «Οδύσσεια» του ΟΦΗ και ο ύπνος στα… καθίσματα του αεροδρομίου

Απίστευτη ήταν η ταλαιπωρία των παικτών του ΟΦΗ που επιχείρησαν χωρίς επιτυχία να βρεθούν στην Ξάνθη για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ταξίδι τους να μετατρέπεται σε πραγματική Οδύσσεια.

Η ομάδα αναχώρησε την Τρίτη (10/1) από το Ηρακλείο για Αθήνα και εκείνη την ημέρα ήταν προγραμματισμένο

να ταξιδέψουν στη Χρυσούπολη Καβάλας και από εκεί οδικώς στην Ξάνθη για το σημερινό παιχνίδι (11/1).

Επειδή ματαιώθηκε λόγω καιρού η πτήση για Καβάλα, επιχείρησαν να ταξιδέψουν την ίδια ημέρα προς Αλεξανδρούπολη χωρίς όμως επιτυχία μιας και αυτή η πτήση ματαιώθηκε. Η επόμενη επιλογή ήταν η πτήση της Τετάρτης (11/1) στις 7 το πρωί, από την Αθήνα για την Αλεξανδρούπολη. Όταν όμως οι παίκτες επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, μετά από λίγο τους ζητήθηκε να κατέβουν, καθώς η πτήση δεν θα γινόταν λόγω των καιρικών συνθηκών.

Επειδή αυτή ήταν και η τελευταία τους ευκαιρία να βρεθούν εγκαίρως στην Ξάνθη για το παιχνίδι, δοκίμασαν στη συνέχεια να επιστρέψουν στο Ηράκλειο. Όμως και αυτό αποδείχθηκε πως δεν ήταν κάτι απλό. Τελικά βρήκαν εισιτήρια, αλλά επέστρεψαν στη βάση τους με τρεις διαφορετικές πτήσεις.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ομάδα στο site με τους παίκτες να κοιμούνται στα καθίσματα του «Ελ. Βενιζέλος» περιμένοντας την πτήση από την Αθήνα στην Αλεξανδρούπολη τα ξημερώματα της Τετάρτης μας δίνει μια γεύση της ταλαιπωρίας που βίωσαν.

Σημειώνεται ότι ο ΟΦΗ θα προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές όλα τα απαραίτητα έγγραφα από τις αεροπορικές εταιρείες για να οριστεί νέα ημερομηνία για τον αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα