H Audi αποκάλυψε το νέο RS4 Avant (εικόνες)

Τη νέα γενιά RS4 Avant αποκάλυψε η Audi στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Οι σχεδιαστές της μάρκας εμπνεύστηκαν από το 90 Quatrro IMSA GTO για τον σχεδιασμό του 4ης γενιάς RS4 Avant που ξεχωρίζει για τους επιβλητικούς εισαγωγείς αέρα, την γνωστή εξαγωνική γρίλια της μάρκας και το κατά 30 χλστ πλατύτερο μεταξόνιο σε σχέση με το εργοστασιακό A4 Avant.

Στο πίσω μέρος, το μάτι πέφτει αμέσως στον

RS διαχύτη, τις oval απολήξεις της εξάτμισης και το σπόιλερ ενώ δίνεται επιλογή μεταξύ 19 ή 20 ιντσών ζάντες στους τροχούς.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, παρατηρούμε ένα flat τιμόνι με επένδυση από δέρμα, HUD που ενημερώνει τον οδηγό για τις δυνάμεις G, την πίεση των ελαστικών και την ροπή. Τέλος, το εσωτερικό λαμβάνει πληθώρα εμβλημάτων RS σε πολλές επιφάνειες στο εσωτερικό.

Όσον αφορά στην παλέτα των μηχανικών συνόλων, η ισχύς του πηγάζει από έναν 2,9 λτ. TFSI biturbo V6 κινητήρα απόδοσης 450 ίππων και 600 Νm ροπής σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης Quattro και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε 4,1 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα που φτάσει και τα 280 χλμ./ώρα με το RS Dynamic Package. Όταν είναι εξοπλισμένο με την εργοστασιακή RS ανάρτηση, το RS4 Avant στέκεται 7 χλστ. πιο χαμηλά από το Α4.

Οι τιμές ξεκινούν στη Γερμανία από τα 79.800 ευρώ με τις παραγγελίες να ξεκινούν αυτό το φθινόπωρο.

Πηγή: autotriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα