Come back Κέβιν Σπέισι με μηνύματα κατά των επικριτών του

Ο Κέιβιν Σπέισι επιστρέφει και «σπάει την σιωπή» του και με ένα βίντεο στα social media.

Είναι οι πρώτες αναρτήσεις του ηθοποιού μετά τη θύελλα που «σήκωσαν» οι αποκαλύψεις εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση. Στο βίντεο ουσιαστικά υποδύεται τον Frank Underwood, του House of Cards, το οποίο τον… πέθανε και συνεχίζει χωρίς εκείνον. Γεμάτο υπονοούμενα το βίντεο.

«Είδατε τον θάνατό μου. Με είδατε όμως να πεθαίνω;».

Η σειρά House

of Cards, στην οποία υποδύονταν τον «σκοτεινό» και αμείλικτο πρόεδρο των ΗΠΑ, συνεχίζεται ήδη χωρίς εκείνον, αφού το σενάριο… τον πέθανε. Ωστόσο ο ίδιος δείχνει με αυτό το βίντεο πως είναι… πολύ σκληρός για να πεθάνει και ίσως στέλνει μηνύματα επιστροφής στο προσκήνιο.

Το βίντεο του Κέβιν Σπέισι

“Let me be Frank” γράφει η οθόνη στην αρχή πριν μπει στο πλάνο ο ηθοποιός. Μια έκφραση που σημαίνει επιτρέψτε μου να είμαι ειλικρινής. Ωστόσο έχει διπλή ανάγνωση αφού ο χαρακτήρας του στο House of Cards ονομάζονταν “Frank Underwood”. Συνεπώς μπορεί να “διαβαστεί” και ως… “επιτρέψτε μου να είμαι ο Frank”.

Στη συνέχεια υποδύεται ουσιαστικά τον τηλεοπτικό του χαρακτήρα, σε μια κουζίνα, φορώντας ποδιά με… Άγιους Βασίληδες και λέει: «Ξέρω τι θέλετε. Ω, σίγουρα, μπορεί να προσπάθησαν να μας χωρίσουν, αλλά αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Άλλωστε έχουμε μοιραστεί τα πάντα εσείς κι εγώ. Σας είπα τα πιο βαθιά κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά μου. Σας έδειξα ακριβώς για τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου, αλλά κυρίως σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Και με εμπιστευτήκατε, παρά το ότι ξέρατε ότι δεν έπρεπε. Οπότε δεν τελειώσαμε ό, τι κι αν λέει ο καθένας…».

Keywords
Τυχαία Θέματα