Δες πώς μπορείς να κάνεις τους γονείς και τους παππούδες σου να νιώσουν ξεχωριστοί τα Χριστούγεννα!

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα θα αναρωτιέσαι ολοένα και συχνότερα τι είναι αυτό που θα ευχαριστήσει περισσότερο τους δικούς σου φέτος στις γιορτές. Και επειδή οι άνθρωποι που αγαπάμε και μας στηρίζουν περισσότερο είναι ξεχωριστοί, αξίζουν τα πιο μοναδικά δώρα.

Εμείς στο doctoranytime σου προτείνουμε κάποια που ίσως θα κάνουν χαρούμενους τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου…

Απόδραση από την πόλη- Ένας κοντινός προορισμός για λίγες μόλις ημέρες είναι ικανός να βοηθήσει

τους γονείς σου να αποδράσουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να νιώσουν και πάλι χαρούμενοι και ξεχωριστοί. Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις μια περιουσία, καθώς για τις ημέρες των Χριστουγέννων οργανώνονται εκδρομικά πακέτα σε πολύ οικονομικές τιμές, που προσφέρονται για χαλαρωτικές διακοπές ένα μόλις βήμα μακριά από την πόλη.

Οικογενειακό άλμπουμ- Συγκίνησέ τους με όμορφες οικογενειακές στγμές. Ένα δώρο οικονομικό αλλά με μεγάλη συναισθηματική αξία είναι η δημιουργία ενός οικογενειακού φωτογραφικού άλμπουμ. Μπορείς να ξεκινήσεις να συγκεντρώνεις φωτογραφικό υλικό ακόμη και από την παιδική ηλικία των γονέων σου (αν υπάρχει διαθέσιμο), από το γάμο τους, αλλά και μετά τη γέννησή σου ή αυτή των αδερφιών σου. Ίσως σου φανεί χρήσιμη και η βοήθεια των συγγενών σου, οι οποίοι μπορεί να διαθέτουν φωτογραφίες, την ύπαρξη των οποίων αγνοούν ακόμα και οι ίδιοι οι γονείς σου.

Εισιτήρια θεάτρου- Παραδοσιακά τις ημέρες των Χριστουγέννων πολλοί επιλέγουν να διασκεδάσουν παρακολουθώντας την αγαπημένη τους θεατρική παράσταση. Μπορείς να μάθεις ποια παράσταση θα ήθελαν να δουν, αλλά δεν έχουν το χρόνο να κλείσουν εισιτήρια ή να το ψάξουν περαιτέρω. Καλό θα ήταν να τους το κρατήσεις για έκπληξη και να τους ενημερώσεις σχετικά 2-3 μέρες πριν από την ημέρα της παράστασης για να έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν.

Παλιά αγαπημένα τραγούδια- Ένας δίσκος με παλιά αγαπημένα τραγούδια που θα έχεις επιλέξει και φτιάξει για εκείνους μόνος σου, όχι μόνο θα ευχαριστήσει τους γονείς σου, αλλά θα τους συγκινήσει ιδιαιτέρως και θα επαναφέρει στη μνήμη τους όμορφες στιγμές και εικόνες του παρελθόντος. Φρόντισε προτού αρχίσεις την αναζήτηση τραγουδιών να έχεις ενημερωθεί για τα μουσικά ακούσματα των γονιών σου κατά την παιδική και εφηβική τους ηλικία, ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα εκτιμήσουν την κίνησή σου.

Φρόντισε για την υγεία τους, όπως φροντίζαν για τη δική σου – Επειδή η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, χάρισέ την στους ανθρώπους που σέβεσαι και αγαπάς όσο κανέναν. Η αγκαλιά των γονιών σου ήταν πάντα ανοιχτή όταν τη χρειαζόσουν. Στάθηκαν δίπλα σου σε κάθε στιγμή αδυναμίας, σε κάθε παιδική ασθένεια που πέρασες. Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να τους ανταποδώσεις τη φροντίδα που τόσα χρόνια σου χάριζαν απλόχερα.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να τους δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου κλείνοντάς τους ένα ραντεβού με το γιατρό που τόσο χρειάζονται.

Με ένα κλικ και χωρίς κόστος μπορείς να προγραμματίσεις μία επίσκεψη για τη μαμά, το μπαμπά, τον παππού ή τη γιαγιά σε 6 ειδικότητες γιατρών μέσα από την εκστρατεία αγάπης του doctoranytime!

Και αν είσαι τυχερός/ή, μπορεί να σου κάνουμε δώρο την επίσκεψη των αγαπημένων σου προσώπων στο γιατρό, καθώς κάθε μέρα ένας ασθενής θα επιλέγεται τυχαία και το κόστος της επίσκεψης θα καλύπτεται από το doctoranytime!

Κάνε σήμερα το δώρο της αγάπης και της υγείας!

The post Δες πώς μπορείς να κάνεις τους γονείς και τους παππούδες σου να νιώσουν ξεχωριστοί τα Χριστούγεννα! appeared first on Doctoranytime Blog | Ενημέρωση για όλα τα θέματα υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα