6+1 φοιτητικά στέκια στη Θεσσαλονίκη

15:43 8/9/2015 - Πηγή: e-table

Όταν είσαι φοιτητής και θες να βγεις με το παρεάκι σου, το σίγουρο είναι ότι θα ψάξεις για μέρη, όπου μπορείς να κάτσεις χαλαρά και –φυσικά- οικονομικά. Εμείς, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε ωραία μαγαζιά όπου μπορείς να πας και να βρεις αυτό ακριβώς που θέλεις.

Στην Κιβωτό των γεύσεων, υπάρχει ένα μενού με πολύ δημιουργικά αλλά και κλασικά πιάτα που σίγουρα θα ικανοποιήσουν εσένα και την παρέα σου. Από τα χειροποίητα σουτζουκάκια μέχρι το ζουμερό κοτόπουλο

ή χοιρινό με κρέμα γάλακτος, πιπεριά, μπέικον και μανιτάρια, δε θα ξέρεις τι να διαλέξεις!

Οι Τέσσερις Εποχές είναι ένα γνωστό μεζεδοπωλείο με ελληνική κουζίνα, στο οποίο θα βρείτε ποικιλία μεζέδων και νόστιμα πιάτα. Το βράδυ, μάλιστα, το μαγαζί μετατρέπεται σε μπαρ με μουσική, όπου μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι το πρωί.

Η Σοφίτα είναι ένα μοντέρνο μαγαζί με βιομηχανικό στυλ που προσφέρει ελληνικές γεύσεις με ιδιαίτερο τρόπο. Εκεί, θα καλυφθούν τα γούστα όλης της παρέας, αφού προσφέρονται επιλογές από burger μέχρι ριζότο και πολλά κρασιά για συνοδεία.

Το Habanera Cocktail Bar Restaurant, με ρίζες από την Κουβανέζικη παράδοση, διαθέτει τεράστια ποικιλία εξωτικών cocktail και ζεστών Grogs ενώ παράλληλα θα απολαύσετε μία ξεχωριστή εμπειρία εξωτικών ποιοτικών γεύσεων σε ένα ρετρό περιβάλλον.

Το Δια Ταύτα είναι ένα ελληνικό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης που σερβίρει σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας, τόσο με κρεατικά όσο και με θαλασσινά από φρέσκα ντόπια υλικά.

Η ταβέρνα Βόσπορος σας περιμένει με πιάτα της ελληνικής κουζίνας αλλά και με πινελιές πολίτικης. Με μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και γενικότερα πιάτων στον κατάλογο μπορείτε καθημερινά να συνδυάζετε το φαγητό σας με ζωντανή μουσική.

Στο Μεζέ Μπαρ Μπιτ Παζάρ θα συναντήσετε έναν ιδιαίτερο vintage χώρο και ένα μενού με μεγάλη ποικιλία σε θαλασσινά, κρεατικά, τυριά και αλλαντικά. Για ποτό δε… Σας περιμένουν 20 επιλογές σε κρασί, 6 βαρέλια μπύρας και 13 φιάλες καθώς επίσης και 15 είδη ούζου και 16 τσίπουρου.

Εσύ ακόμα να κλείσεις; Μπες στο e-table.gr και κάνε κράτηση σε ένα από τα στέκια της Θεσσαλονίκης που σου προτείνουμε απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές

The post 6+1 φοιτητικά στέκια στη Θεσσαλονίκη appeared first on Blog e-table.

Keywords
Αναζητήσεις
habanera θεσσαλονικη προσφορες, μπιτ μπαζαρ ωραια μαγαζια
Τυχαία Θέματα