Σφαιρόπουλος στην ΕΡΤ για τραυματισμούς και σκαμπανεβάσματα

Ο Ολυμπιακός πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Προμηθέα Πατρών για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μιλά μετά το τέλος της αναμέτρησης για τα δύο «μπλακ άουτ» της ομάδας του στην EuroLeague και το πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει στη χημεία των «ερυθρολεύκων» οι πολλοί τραυματισμοί.

"Οι

πολλοί τραυματισμοί έχουν επιπτώσεις στην ομάδα, κυρίως στη χημεία. Άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν. Δεν υπάρχει σταθερότητα. Υπήρχαν αγώνες που κατεβήκαμε με δέκα και έντεκα παίκτες, λόγω των προβλημάτων. Καταλαβαίνετε ότι αυτοί που παίζουν επιβαρύνονται, αυτοί που γύρισαν τώρα δεν έχουν ρυθμό. Υπάρχει ανομοιογένεια, γι αυτό χρειαζόμαστε λίγο ρυθμό", δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέληξε:

"Κλείσαμε ένα κύκλο πέντε αγώνων σε δέκα ημέρες, που δεν μας επέτρεψε να προπονηθούμε όλοι μαζί. Κάναμε απλά συντήρηση, κάτι το οποίο είχε επιπτώσεις γιατί δεν μπορούσαμε να βρούμε εύκολα τη χημεία και τους ρόλους, για να έχουμε ένα ομοιογενές σύνολο. Όσο περνάει ο χρόνος, θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Μέχρι την Παρασκευή, που είναι το επόμενο παιχνίδι, θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση".

The post Σφαιρόπουλος στην ΕΡΤ για τραυματισμούς και σκαμπανεβάσματα appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα