Κ17: Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό επικρατώντας με 2-1 και πήρε ρεβάνς για την ήττα του στον πρώτο γύρο στο «Γ. Καλαφάτης».

Σε ένα πολύ όμορφο ματς οι γηπεδούχοι βρήκαν δυο γκολ ένα στην αρχή του αγώνα και ένα προς το τέλος της αναμέτρησης και μπόρεσαν να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο.

Μάλιστα έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκού

που ναι μεν έχει 36 βαθμούς έναντι 35 των ερυθρόλευκων αλλά έχει και ένα ματς περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 11′ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Φέκκα για τον Μπουλάρι, ο οποίος βγήκε τετ α τετ και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 23′ ο Μαρτίνης από τα αριστερά έκανε τη σέντρα ο Μπουλάρι πήρε την κεφαλιά και την έστειλε έξω.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά στο 27′ όταν μετά λάθος των παικτών του Ολυμπιακού στο κέντρο ο Αθανασακόπουλος πήρε τη μπάλα, βγήκε τετ α τετ από πλάγια αριστερά με τον Καραργύρη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 40 ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους μετά από ατομική ενέργεια του Σερπέζη, τον οποίο δεν μπόρεσε να κόψει κανείς από τους τρεις αμυντικούς του Ολυμπιακού και με πλασέ ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός απείλησε στο 72′ αλλά η εκτέλεση φάουλ του Φέκκα πέρασε έξω. Στο 83′ όμως ήρθε το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους. Ο Ράμα έξω από τη μεγάλη περιοχή επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μπότσαρη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Θέος): Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Γλυνός, Μούγιος (60′ Τσακίρης), Ράμα, Μπουλάρι (86′ Νικολής), Φέκκας (92′ Τάσιας), Γεωργαντής (89′ Ζαχαράκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Μπότσαρης, Βαγιανίδης, Καλαμπόκας, Σπίνος, Ηλιάδης (56′ Σαντικάι), Μαυρουδής (67′ Μπούτσι), Τζαβίδας (81′ Τσιμπόκας), Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος (74′ Ζαγαρίτης), Σαμαράς (86′ Ντομάτας).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

1.

Παναθηναϊκός

15

36

2.

Ολυμπιακός

14

35

3.

Πανιώνιος

15

31

4.

Ατρόμητος

15

26

5.

Αστέρας

15

24

6.

Πλατανιάς

15

16

7.

ΑΕΚ

15

12

8.

Απόλλων Σμ.

15

4

9.

Λεβαδειακός

15

3

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



The post Κ17: Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Παναθηναϊκό appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα