Σαβιόλα: «Ο Νεϊμάρ είναι προνόμιο για το γαλλικό ποδόσφαιρο»

H μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στα διεθνή ΜΜΕ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αφού απ’ την περασμένη Πέμπτη (03/08) είναι κι επίσημα η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Με αφορμή το σπουδαίο deal, ο Χαβιέρ Σαβιόλα παραχώρησε συνέντευξη στην

"Equipe" και υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως ο 25χρονος επιθετικός αποτελεί προνόμιο για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα στάθηκε στην επιρροή που θα έχει ο Νεϊμάρ στον τρόπο παιχνιδιού της Παρί, ενώ τόνισε πως πολλοί φίλαθλοι θα πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο και μόνο για να θαυμάσουν τα κατορθώματά του.

"Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκλάβει την κίνηση του Νεϊμάρ όπως θέλει. Προσωπικά, θεωρώ πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα επωφεληθεί απ’ τα ηγετικά χαρακτηριστικά του. Στην Ισπανία, συζητάμε περισσότερο για τη συνεργασία του με τους Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι, ως τριάδα, παρά ατομικά.

Πλέον, θα αγωνίζεται σε μία ομάδα που θα εξαρτάται απ’ τον ίδιο. Πρόκειται πάνω απ’ όλα για μία προσωπική πρόκληση. Θα πρέπει να είναι έτοιμος να οδηγήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στην κατάκτηση του Champions League", ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός επιθετικός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιρροή που θα έχει στο γαλλικό ποδόσφαιρο:

"Είναι ένα προνόμιο για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Είναι τιμή που ένας παίκτης του επιπέδου του, νέος, ταλαντούχος, έμπειρος και με πολλά υποσχόμενο μέλλον αποφάσισε να αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν απ’ τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Το γαλλικό πρωτάθλημα έχει μεγαλώσει. Είμαι βέβαιος πως πολλοί φίλαθλοι θα πληρώσουν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά. Μ’ αυτόν, η Ligue 1 πλησιάζει τα κορυφαία πρωταθλήματα".

Photo Credits: Eurokinissi

The post Σαβιόλα: «Ο Νεϊμάρ είναι προνόμιο για το γαλλικό ποδόσφαιρο» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα