Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με… Ριέκα!

Έχει ματς απόψε (9/8, 20.30) για τον Ολυμπιακό, αλλά το μυαλό όλων στο Ρέντη είναι στην αναμέτρηση με την Ριέκα την επόμενη Τετάρτη (16/8, 21.45) στο Καραϊσκάκη.

Ο Μπέσνικ Χάσι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα έχει πολλές απουσίες. Ουσιαστικά, τα περισσότερα βλέμματα θα πέσουν πάνω σε δύο ποδοσφαιριστές που θα κάνουν ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα. Ο λόγος για τον Ζιλέ και τον Μίλιτς.

Όλο το προηγούμενο διάστημα

πάντως ο κόουτς των Πειραιωτών δουλεύει πάνω στο πώς θα προετοιμάσει την ομάδα του για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Κροατίας. Πρώτα απ’ όλα θεωρεί ότι η Ριέκα είναι πιο “ομάδα” από την Παρτιζάν. Πολύ σφιχτή πίσω, χτυπάει στην κόντρα, αμύνεται μαζικά, είναι ένα σύνολο που θυμίζει κάτι από το “ένας για όλους και όλοι για έναν” και κυρίως οι πληροφορίες που έχει από την Κροατία, κάνουν λόγο για μία Ριέκα που έχει φοβερή δίψα για τα ματς με τον Ολυμπιακό.

Στην πανέμορφη πόλη της δυτικής Κροατίας, ο κόσμος ανυπομονεί για αυτά τα παιχνίδια παρότι την Παρασκευή (11/8) υπάρχει το ντέρμπι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο κόσμος θεωρεί ότι τα πλέι οφ του Champions League είναι τα σημαντικότερα ματς στα 71 χρόνια ιστορίας της.

Ο Χάσι λοιπόν την ξέρει την Ριέκα. Γνωρίζει τα στραβά της και τα καλά της. Την παρακολουθούσε ανελλιπώς πέρσι, την είδε και φέτος στα ματς με την Σάλτσμπουργκ και έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει σε επτά βράδια στο Φάληρο.

Ο Ζιλέ στη μία και μοναδική προπόνηση που έκανε με την νέα του ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει αμέσως. Ο Βέλγος θα πάρει την πρώτη του γεύση από… Ολυμπιακό κόντρα στον Ατρόμητο.

Επίσης, υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον Βούκοβιτς. Ο Σέρβος προπονήθηκε κανονικά, αλλά ακόμα δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Αν λοιπόν προτιμηθεί ο Ζιλέ την παραπάνω Τετάρτη (19/6) να παίξει δίπλα στον Οφόε (κάτι που είναι και το πιο πιθανό), τότε ο Ρομαό αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του Ρέτσου.

Από διάφορες συζητήσεις που έχει κάνει ο Χάσι στο Ρέντη, φαίνεται πώς ο Κοσοβάρος τεχνικός έχει καταλήξει στην ενδεκάδα.

Καπίνο στα γκολπόστ, Ελαμπντελαουί δεξιά και Κούτρης αριστερά, στόπερ οι Ρομαό – Ρέτσος, στα χαφ οι Ζιλέ και Οφόε, μπροστά τους ο Φορτούνης, αριστερά ο Μάριν, δεξιά ο Καρσελά και στην κορυφή ο Μπεν.

Υπάρχει η εκτίμηση ότι ο Μάριν θα ξεκινήσει παρότι “τράκαρε” πολλές φορές με τον Φορτούνη στο 2-2 με την Παρτιζάν και συν τοις άλλοις δεν έδινε τις βοήθειες στον Κούτρη ως προς το ανασταλτικό κομμάτι.

Βλέπετε, η Ριέκα έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνάς της, στην πλευρά δηλαδή του Μάριν. Η μεταγραφή του δεξιού μπακ Ριστόφσκι στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, έχει αναγκάσει το τεχνικό τιμ να “βαφτίσει” τον Βέσοβιτς δεξιό μπακ.

Εξτρέμ είναι ο Βέσοβιτς. Είναι σαν να παίξει ο Πάρντο στη θέση του Ομάρ. Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Χάσι με την ποιότητα που έχει ο Μάριν στο επιθετικό του παιχνίδι.

The post Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με… Ριέκα! appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα