Χωρίς βιασύνη στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό

Το θέμα που «καίει» τον Ολυμπιακό ενόψει της ερχόμενης σεζόν δεν είναι άλλο από αυτό του προπονητή ο οποίος θα αναλάβει να οδηγήσει ξανά την ομάδα στους ομίλους του Champions League, διατηρώντας τα εν Ελλάδι σκήπτρα για όγδοη συνεχόμενη χρονιά.

Με δεδομένο ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου καθώς το πρώτο

επίσημο παιχνίδι θα δοθεί στις 25 ή 26 Ιουλίου, τα χρονικά περιθώρια μοιάζουν να στενεύουν.

Ωστόσο οι άνθρωποι των πρωταθλητών δεν θέλουν να οδηγηθούν σε λάθος επιλογή υπό την πίεση του χρόνου, καθώς είναι νωπές οι μνήμες της περσινής σεζόν με τους πέντε συνολικά προπονητές. Όπως μάλιστα ενημέρωσαν, το θέμα του τεχνικού θα μπει στην τελική ευθεία από τα μέσα της επόμενες εβδομάδας και όχι άμεσα.

Ορόσημο πρέπει να θεωρείται το τέλος των περισσοτέρων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς υποψήφιοι για τον ερυθρόλευκο πάγκο έχουν ακόμα επίσημες υποχρεώσεις. Στο λιμάνι θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να καταλήξουν στην καλύτερη λύση ενόψει της νέας χρονιάς.

Γι’ αυτό και η ανακοίνωση για το ποιος θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού τη σεζόν 2017/18 πηγαίνει προς το τέλος Μαΐου, σύμφωνα με τη νεότερη ερυθρόλευκη ενημέρωση.

Photo credits: Eurokinissi

The post Χωρίς βιασύνη στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα