Παρουσία Αγγελόπουλων η τελευταία προπόνηση πριν την Κωνσταντινούπολη

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους ενόψει του Final Four, του τέταρτου τα τελευταία έξι χρόνια για την συγκεκριμένη ομάδα του Πειραιά, η οποία ύστερα από ένα χρόνο αποχής επέστρεψε στην ελίτ της EuroLeague.

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν στο ΣΕΦ

υπό το βλέμμα των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου. Οι "ερυθρόλευκοι" θα αναχωρήσουν την Τετάρτη (17/5) το απόγευμα (18:00) για την Κωνσταντινούπολη και θα διαμείνουν στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Polat, στο οποίο είχαν εγκατασταθεί και στο Final Four του 2012 (αλλά και στα πρόσφατα playoffs κόντρα στην Εφές), όταν και είχαν κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (19/5) το απόγευμα (18:30) θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην Σιναν Ερντέμ Αρίνα. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ξέρουν τα δυνατά της σημεία, αλλά και τις αδυναμίες της και εκεί θα επιχειρήσουν να χτυπήσουν τον αντίπαλο τους.

Οι "ερυθρόλευκοι", όπως είναι γνωστό, θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος είναι σε στάδιο ανάρρωσης από τον τραυματισμό του, αλλά και δίχως τον Γιάννη Αθηναίου που παραμένει εκτός ομάδας, ύστερα από απόφαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

The post Παρουσία Αγγελόπουλων η τελευταία προπόνηση πριν την Κωνσταντινούπολη appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα