Χωρίς Φιγκέιρας στην Λάρισα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στην Λάρισα (7/1, 19.30). Ο Χρήστος Κόντης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για την πρώτη “μάχη” του 2018, μεταξύ των οποίων είναι κανονικά οι Παπέ Αμπού Σισέ και Αλμπέρτο Μποτία που ταλαιπωρήθηκαν με προβλήματα τραυματισμών, αλλά και ο Σεμπά που επίσης είχε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό πριν από τα Χριστούγεννα.

Παρών

είναι και ο Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στην αποστολή του Ολυμπιακού. Εκτός έμειναν ο Ντιόγο Φιγκέιρας και ο Γιάγκος Βούκοβιτς, οι οποίοι δεν θα μπουν στο πούλμαν για Λάρισα, όπως φυσικά και ο Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε που είναι τραυματίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Προτό, Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Φορτούνης, Χατζισαφί, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

H αποστολή του Ολυμπιακού

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην ΑΕΛ. / The players selected for the match against AEL FC. #olympiacos #slgr #AELOLY #superleaguegreece #superleague #legend #MiaGro8ia #greece #football #squadlist pic.twitter.com/L4zoltOe3r

Olympiacos FC (@olympiacos_org) January 6, 2018

The post Χωρίς Φιγκέιρας στην Λάρισα appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα