Βόλος το Σαββατοκύριακο σημαίνει ευκαιρία για εκδρομή σε 24 χωριά

Βόλος

Βόλος το Σαββατοκύριακο σημαίνει ευκαιρία για εκδρομή σε 24 χωριά. Μια μικρή πεζοπορία στο μονοπάτι των Κενταύρων στην Πορταριά, και μετά μια στάση για καφέ ή φαγητό στο χωριό θα είναι πάντα μια ιδανική απόδραση.

Το τμήμα Τουρισμού του δήμου Βόλου ανάρτησε ένα υπέροχο βίντεο: 

Οπως τονίστηκε στην 9η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Πολιτισμού 9η Athens International Tourism & Culture

Expo –AITE 2022 που ολοκληρώθηκε  σχετικά προσφάτως στο Ζάππειο, οι στόχοι της τουριστικής προβολής του προορισμού, αφορούν στο ελληνικό κοινό και στην αύξηση της επισκεψιμότητας εκτός της θερινής περιόδου.

Σημαντικό: Οι επισκέπτες του Βόλου μπορούν να κάνουν μια στάση στο Volos Info (Λαμπράκη & Σέκερη, απέναντι από τα ΚΤΕΛ Μαγνησίας)  για τουριστικές πληροφορίες και διάφορα φυλλάδια. Εκεί προσφέρονται δωρεάν υπηρεσίες, όπως:

να βρείτε έντυπα για την περιοχήνα προμηθευτείτε χάρτεςνα έχετε πρόσβαση στο internet για την επικοινωνία σαςνα πάρετε πληροφορίες για τη διαμονή σας και τις μετακινήσεις σας.να μάθετε τι συμβαίνει στην περιοχήνα σας ενημερωθείτε για τα τουριστικά ενδιαφέροντα  κι αξιοθέατανα βοηθηθείτε στην οργάνωση της επίσκεψής σας στον τόπο.ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Μια βόλτα στο εντυπωσιακό φαράγγι «Πάντα Βρέχει»Μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη με τρένοΒόλτα στο δάσος Φρακτού, το μοναδικό παρθένο δάσος που υπάρχει στην Ελλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα