Βίντεο δείχνει τους βομβιστές του Παρισιού να πίνουν και να χορεύουν σε κλαμπ λίγους μήνες πριν τις επιθέσεις

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τους αδελφούς Αμπντεσλάμ, δύο εκ των δραστών των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, να πίνουν, να χορεύουν και να καπνίζουν σε κλαμπ των Βρυξελλών.

Το βίντεο τραβήχτηκε οκτώ μήνες πριν τις αιματηρές επιθέσεις, ενώ οι δύο άνδρες είχαν ήδη ριζοσπαστικοποιηθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ισλαμικό Κράτος απαγορεύει το αλκοόλ και τον χορό. Στις περιοχές που έχουν καταλάβει οι τζιχαντιστές στη Συρία έχουν κατά καιρούς εκτελεστεί άνθρωποι επειδή έπαιζαν μουσική ή χόρευαν δημοσίως.

Υπενθυμίζουμε ότι ο
Μπραχίμ Αμπντεσλάμ, ένας εκ των αδελφών, ήταν ένας εκ των βομβιστών αυτοκτονίας που εξερράγη σε κεντρικό δρόμο του Παρισιού, έξω από πολλά καφέ. Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ είχε καταφέρει να διαφύγει από το σημείο, χωρίς να προχωρήσει σε κάποια επίθεση, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια των βελγικών αρχών.

Το κλαμπ στο οποίο οι δύο άνδρες εμφανίζονται να χορεύουν ονομάζεται Avenue Louise.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα