Τσίπρας: Στόχος μια οικονομικά βιώσιμη συμφωνία. Γιούνκερ: Δεν ξέρουμε αν θα έχουμε συμφωνία απόψε

«Προσερχόμαστε με στόχο να πετύχουμε μια οικονομικά βιώσιμη συμφωνία. Με στόχο να αφήσουμε πίσω μας τα υπερβολικά πρωτογενή πλεονάσματα. Να σώσουμε τις συντάξεις και τους μισθούς. Με στόχο να αποφύγουμε υπερβολικές και παράλογες αυξήσεις στον ηλεκτρισμό και τη μεσαία λαϊκή οικογένεια. Με στόχο να επαναφέρουμε την κανονικότητα στις εργασιακές σχέσεις και ταυτόχρονα να προωθήσουμε τις αναγκαίες και δίκαιες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις με στόχο την αναδιανομή των βαρών, την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς. Αυτά είναι για μας
τα κλειδιά μιας συμφωνίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν ξεκινήσει τη συνάντηση με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και άλλους Ευρωπαίους αξιωματούχους.

«Δεν ξέρω αν θα έχουμε απόψε συμφωνία» δήλωσε από πλευράς του ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως αναφέρει το BBC.

«Έχει σημειωθεί πρόοδος τις τελευταίες ημέρες, εργαζόμαστε προς την επίτευξη μιας συμφωνίας αλλά δεν έχουμε ακόμη φθάσει στο τελικό στάδιο» σημείωσε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα