Τσίπρας: Η ενέργεια ένας από τους κύριους πυλώνες της νέας αναπτυξιακής πολιτικής

«Ο τομέας της ενέργειας αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες της νέας αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας» έγραψε, σε ανάρτηση του στο twitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και σύσκεψης με τον υπουργό Γιώργο Σταθάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Σωκράτη Φάμελλο.

Ο τομέας της ενέργειας αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες της

νέας αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας. Συνάντηση με την ηγεσία του ΥΠΕΝ pic.twitter.com/Hfu3h8fIty

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) May 24, 2017

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας κατά τη συνέντευξη Τύπου, ο στόχος είναι να γίνει η Ελλάδα ένας διεθνής ενεργειακός και διαμεκακομιστικός κόμβος, ως σταυροδρόμι τριών ηπείρων, αλλά και ένας κόμβος ειρήνης και σταθερότητας σε μία εύθραυστη περιοχή.

Η ενέργεια είναι η «αιχμή του δόρατος» της αναπτυξιακής πολιτικής για την επόμενη μέρα και η προστασία του περιβάλλοντος απαράβατη προϋπόθεση για μία δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη, ανέφερε ο πρωθυπουργός και ιδιαίτερα για τον τομέα της ενέργειας επισήμανε ότι μπορεί να αναβαθμίσει τη γεωπολιτική ισχύ της Ελλάδας.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα