Το Κρεμλίνο λέει ότι σχεδόν όλες οι επικοινωνίες μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ έχουν παγώσει

Το Κρεμλίνο τόνισε σήμερα, Τετάρτη, ότι δεν περίμενε η νέα αμερικανική κυβέρνηση να απορρίψει τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ μέσα σε μια νύχτα και ότι όλες σχεδόν οι επικοινωνίες μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, έχουν παγώσει, όπως μεταδίδει το Reuters.

«Σχεδόν κάθε επίπεδο διαλόγου με τις ΗΠΑ
έχει παγώσει. Δεν επικοινωνούμε, ή (εάν επικοινωνούμε) το κάνουμε ελάχιστα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο Πεσκόφ στο Mir TV station, που αναμεταδίδει το πρακτορείο RIA, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε επίσης ότι δεν γνωρίζει εάν ο πρόεδρος Πούτιν να διεκδικήσει επανεκλογή του το 2018.

Σε δηλώσεις δε που μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο Πεσκόφ τονίζει ότι οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ βρίσκονται σε «θλιβερή κατάσταση» και τις συνοδεύει ένα «ακραίο επίπεδο έλλειψης εμπιστοσύνης». Εξηγώντας επίσης πως «ο Πρόεδρος (της Ρωσίας, Βλαντίμιρ) Πούτιν κάνει συνεχώς ό,τι είναι δυνατό» για να βγουν οι σχέσεις από αυτό το «θλιβερό» επίπεδο.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου εξηγεί ότι κατά τη διάρκεια διαφόρων συνομιλιών ο Ομπάμα υπενθυμίζει συνεχώς το θέμα των επιθέσεων από Ρώσους χάκερς. Αλλά δυστυχώς δεν έχουν δοθεί έστω κάποια στοιχεία, κάποιες αποδείξεις που να στηρίζουν αυτή την κατηγορία προσθέτει. Γι’ αυτό, φυσικά, όλες αυτές οι κατηγορίες δεν αποτελούν παρά αβάσιμες μεγαλοστομίες που δεν στηρίζονται πάνω σε κάποια στοιχεία, καταλήγει.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα