Το TIME έβγαλε πρώτο τις top10 λίστες «για τα πάντα» του 2016

Η περίοδος των ανασκοπήσεων της χρονιάς που τελειώνει είναι ίσως η δεύτερη καλύτερη περίοδος μετά τα Χριστούγεννα και αυτό γιατί έχουμε την ευκαιρία όχι μόνο να φτιάξουμε τις δικές μας, προσωπικές λίστες με τα καλύτερα τραγούδια/ταινίες/σειρές/διαφημίσεις/κείμενα/βίντεο/οτιδήποτε της χρονιάς αλλά και να απολαύσουμε τις λίστες των άλλων. Και όταν ο «άλλος» είναι ένα από τα μεγαλύτερα και επιδραστικότερα περιοδικά στον κόσμο, η απόλαυση αυτή αποκτά άλλη σημασία.

Το TIME,
ακολουθώντας σταθερά την παράδοσή του να βγάζει πρώτο κάθε χρονιά τις top10 λίστες του απερχόμενου έτους, δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες το «Top Ten Everything of 2016», παρουσιάζοντας τα top10 του για τις Καλύτερες Τηλεοπτικές Σειρές, τα Καλύτερα Επεισόδια Σειρών, τα Καλύτερα Τραγούδια, τα Χειρότερα Τραγούδια, τα Καλύτερα Άλμπουμ, τα Καλύτερα Μουσικά Βίντεο, τα Καλύτερα Μυθιστορήματα, τα Καλύτερα Πεζογραφήματα, τα Καλύτερα Παιδικά Βιβλία και τα Καλύτερα Θεατρικά Έργα και Μιούζικαλ.

Κάποιες επιλογές ήταν αναμενόμενες, άλλες μας εξέπληξαν ευχάριστα, κάποιες ήταν εντελώς αψυχολόγητες, τουλάχιστον στα μάτια μας, σε κάθε περίπτωση όμως, τέτοιου είδους λίστες δεν μπορούν να είναι ποτέ αντικειμενικές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα ονόματα και τους τίτλους που κατέλαβαν την πρώτη θέση στις 10 συνολικά top10 λίστες του TIME. Για τις πλήρεις λίστες, μπείτε εδώ.

Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά

The People v. O.J. Simpson: American Crime Story, FX

Καλύτερο Επεισόδιο Σειράς

“Fish Out of Water,” BoJack Horseman, Netflix

Καλύτερο Τραγούδι

“Formation,” Beyoncé

Χειρότερο Τραγούδι

“Can’t Stop the Feeling,” Justin Timberlake

Καλύτερο Άλμπουμ

Blond, Frank Ocean

Καλύτερο Μουσικό Βίντεο

Beyoncé, “Lemonade”

Καλύτερο Μυθιστόρημα

Underground Railroad, Colson Whitehead

Καλύτερο Πεζογράφημα

March Vol. 3, John Lewis

Καλύτερο Βιβλίο για Παιδιά και Νέους

Εδώ η σειρά έγινε βάσει ηλικίας, οπότε δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής.

Καλύτερο Θεατρικό και Μιούζικαλ

Shuffle Along

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα