Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα παραδώσει τις επιχειρήσεις του στα παιδιά του

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι θα αφήσει εξ' ολοκλήρου τις επιχειρήσεις του στα παιδιά του προκειμένου να αφοσιωθεί στα προεδρικά του καθήκοντα.

Όπως ανακοίνωσε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας σήμερα, Τετάρτη, στις 15 Δεκεμβρίου ο ίδιος θα εξηγήσει αναλυτικά σε συνέντευξη Τύπου τους λόγους για τους οποίους δεν θα ασχοληθεί πλέον με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι ο Τραμπ είχε δεχτεί οξεία κριτική για το γεγονός ότι δεν είχε παραδώσει τις ευθύνες των επιχειρήσεών
του σε τρίτους κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, με νομικούς να εξηγούν πως εάν δεν προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια μέχρι το τέλος του έτους, θα παραβιάσει το αμερικανικό σύνταγμα.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο είναι το κατά πόσο οι πολιτικές που θα εφαρμόσει θα επηρεάζονται από τα επιχειρηματικά του συμφέροντα. Παρότι ο ίδιος διαβεβαίωσε πως δεν θα ασχοληθεί πλέον με τις επιχειρήσεις του, δεδομένου ότι αυτές θα μείνουν στην οικογένεια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον καλούν να τις πουλήσει σε τρίτους.

I will be holding a major news conference in New York City with my children on December 15 to discuss the fact that I will be leaving my ...

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 30, 2016

great business in total in order to fully focus on running the country in order to MAKE AMERICA GREAT AGAIN! While I am not mandated to ....

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 30, 2016

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα