Τι στοίχημα έχασε γνωστή τενίστρια και θα βγεί ραντεβού με ένα 20χρονο φοιτητή

H τενίστρια Eugenie Bouchard (στο νο 45 της παγκόσμιας κατάταξης) έχασε στοίχημα στο Twitter και θα βγει ραντεβού με άγνωστο

Όλα ξεκίνησαν με ένα απλό τουίτ στη διάρκεια του πρόσφατου Superbowl και γρήγορα πήραν άλλη τροπή. H τενίστρια έγραψε πως ήταν σίγουρη για τη νίκη των Altanta Falcons κι ενώ κέρδιζαν με σκορ 21-3.

Βλέποντας αυτό το tweet ο φοιτητής John Goehrke της έθεσε το ερώτημα: αν κερδίσουν τελικά οι
Patriots θα βγούμε ραντεβού; Κι εκείνη απάντησε με χαρακτηριστική άνεση «φυσικά».

I knew Atlanta would win btw

— Genie Bouchard (@geniebouchard) February 6, 2017

Τελικά οι Patriots έκαναν τη μεγάλη ανατροπή, κερδίζοντας στην παράταση τον αγώνα. Οπότε πλέον το ερώτημα ήταν εάν η Eugenie Bouchard θα τηρούσε το λόγο της. Και φρόντισε η ίδια να λύσει αυτή την απορία γράφοντας στον 20χρονο φοιτητή «λοιπόν που μένεις;».

So...where do you live? https://t.co/mfucQ0C9VL

— Genie Bouchard (@geniebouchard) February 6, 2017

Όπως ανέφερε ο John Goehrke «Από τη στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι, τότε πήρε φωτιά το Twitter. Άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα οι φίλοι μου και ήταν η πρώτη φορά που απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις μου».

Friday night feels

A photo posted by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Feb 10, 2017 at 3:36pm PST



Από τη πλευρά της η Eugenie Bouchard με συνέντευξή της στο TSN επιβεβαίωσε ότι θα βγει ραντεβού με τον 20χρονο και πως θα τον καλέσει στο επόμενο τουρνουά που θα λάβει μέρος. Όπως χαρακτηριστικά είπε «Έχει πλάκα και θα το κάνω γιατί θέλω να τηρήσω τον λόγο μου. Θα τον καλέσω σε ένα από τα τουρνουά μου, αλλά θα πρέπει να κύριος και να οργανώσει ένα διασκεδαστικό ραντεβού».

ΠΗΓΗ: MSN

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα