Έκαναν δώρο τα μαλλιά τους για παιδιά πάσχοντα από καρκίνο

15:25 11/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου και κυρίως γυναικών σήμερα το πρωί στην Πλατεία Ταχυδρομείου οι οποίοι ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα που απεύθυνε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Λάρισας, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς και η κλινική μαλλιών BERGMANN KORD προκειμένου να βοηθήσουν τα άτομα που αγωνίζονται κατά του καρκίνου .


Στην εκδήλωση πήραν μέρος αρκετοί εθελοντές που έστειλαν το δικό του μήνυμα στο κοινό και στον αγώνα κατά του καρκίνου, όπως και την ενθάρρυνση

της έγκαιρης πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας του. Στους παρευρισκόμενους πραγματοποιήθηκε σχετική ομιλία διανεμήθηκε έντυπο υλικό, ενώ έλαβαν χώρα δράσεις για τους μικρούς θεατές.

Επιπλέον, εκπρόσωποι της κλινικής μαλλιών BERGMANN KORD μερίμνησαν ώστε όποιος από τους παρευρισκόμενους επιθυμούσε να κάνει δωρεά των μαλλιών του, τα οποία στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία περουκών για παιδιά πάσχοντα από καρκίνο, που τις έχουν ανάγκη.

Την όλη εκδήλωση συντόνισε η πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ράνια Σουλτούκη και παραβρέθηκαν από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αναγνωστόπουλος και πολλοί άλλοι.Στην εκδήλωση συμμετείχε και το Μουσικό Σχολείο Λάρισας.

Keywords
Τυχαία Θέματα