Θύελλα αντιδράσεων: Χόρεψε για τον δικτάτορα της Αγκόλα η Nicki Minaj

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η συμμετοχή της Nicki Minaj σε συναυλία που διοργάνωσε εταιρεία του προέδρου της Αγκόλα, Jose Eduardo dos Santos.

Η Αμερικανίδα ράπερ βρέθηκε το Σάββατο, με το ιδιωτικό
της αεροσκάφος, στην πρωτεύουσα την Αγκόλα, Λουάντα, ώστε να συμμετάσχει σε συναυλία που διοργάνωνε η εταιρεία Unitel, συνιδιοκτησίας της οικογένειας του προέδρου της χώρας.

Reppin the flag on my back. ANGOLA I LOVE UUUUUUUUUUUUU. THANK UUUUUUUU!!!!!!!! Muuuuaaahhhhhhh!!!!!!!

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on Dec 19, 2015 at 2:27pm PST



Ανθρωπιστικές οργανώσεις και ακτιβιστές κατακεραυνώνουν την 33χρονη για την επιλογή της να αγνοήσει το γεγονός πως παραπάνω από το 1/3 του πληθυσμού της χώρας ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Η νεαρή σταρ ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με τη λεζάντα: "Oh hai, Angola", ενώ μετά τη συναυλία τυλίχθηκε με τη σημαία τη σημαία της χώρας και φωτογραφήθηκε και πάλι.

❤️❤️

A video posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on Dec 19, 2015 at 3:08pm PST



A video posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on Dec 20, 2015 at 3:18pm PST



Η Nicki Minaj παρουσίασε κανονικά το σόου της παρά το γεγονός ότι ακτιβιστές και διαφωνούντες με την πολιτική του προέδρου της Αγκόλα ο οποίος κατηγορείται για διαφθορά και έχει οδηγήσει την χώρα σε ανθρωπιστική κρίση.

Η ίδια η Minaj δημοσίευσε δύο βίντεο στο Instagram όπου φαίνεται το πλήθος στην συναυλία της να ζητοκραυγάζει, με την ράπερ να τονίζει πως "έχει την Αγκόλα στην καρδιά της".

ΠΗΓΗ: nydailynews.com

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα