Θρίλερ χωρίς τέλος για το μικρό Φοίβο: Τηλεφωνήματα από όλη την Ελλάδα δέχεται η ΕΛ.ΑΣ.

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση των πολιτών στην έκκληση για βοήθεια από την οικογένεια του 5χρονου Φοίβου, ο οποίος απήχθη από τον καταζητούμενο πατέρα του Λέσι Κλωντ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έχουν δεχθεί περισσότερες από 150 τηλεφωνικές κλήσεις πολιτών, που θεωρούσαν ότι είχαν δει τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής και το παιδί του. Από αυτές τις κλήσεις μόνο οι 10 συγκέντρωσαν το αστυνομικό ενδιαφέρον, χωρίς παρ’ όλα αυτά να οδηγήσουν σε κάποιο αποτέλεσμα.

«Δεχόμαστε καθημερινά κλήσεις. Τον έχουν δει σε λεωφορεία,
σε συρμούς του Μετρό, του ηλεκτρικού, σε αυτοκίνητο, ακόμη και να κινείται πεζός. Άλλοι πολίτες θεωρούν ότι τον έχουν δει σε διπλανό τους αυτοκίνητο να κατεβάζει χαμηλότερα τον σκούφο που φορούσε ή να σηκώνει τους γιακάδες του μπουφάν του», αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι έχουν μπει σε μια διαδικασία αξιολόγησης όλων αυτών των πληροφοριών προκειμένου να εξακριβώνουν και να ελέγχουν εκείνες που συγκεντρώνουν κάποια στοιχεία επιβεβαίωσης.

Οι αστυνομικοί αναφέρουν πως μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποια αξιόπιστη πληροφορία, ενώ δεν έχει εντοπιστεί κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει παρουσία του 34χρονου συζυγοκτόνου και του 5χρονου Φοίβου στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Οι κλήσεις των τελευταίων ημερών οδήγησαν –και πάλι χωρίς αποτέλεσμα- τους αστυνομικούς σε διάφορα σημεία της Αττικής, όπως στην Ομόνοια, στους Αμπελοκήπους και τα νότια προάστια. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε αστυνομικές υπηρεσίες της επαρχίας, όπου οι πολίτες έχουν «δει» τον συζυγοκτόνο, στο λιμάνι της Πρέβεζας, της Πάτρας και σε άλλα σημεία της παραμεθορίου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η τυφλή ζήλια που έτρεφε για την 41χρονη πρώην σύζυγό του είναι, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., η αιτία της στυγερής δολοφονίας που έγινε στην Χαλκιδική από τον 34χρονο Αλβανό L.J.

O 34χρονος δολοφόνησε σε κατάσταση αμόκ τη γυναίκα με έξι μαχαιριές, άρπαξε τον 4χρονο γιο τους και εξαφανίστηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διάστημα που βρισκόταν σε διάσταση με την 41χρονη διαρκώς έβρισκε αφορμές για καυγάδες, καθώς ποτέ δεν αποδέχθηκε το χωρισμό τους. Το αποτέλεσμα ήταν το θύμα να ζει ένα δράμα, το οποίο επηρέαζε και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 4 και 6 ετών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Αλβανός έχει ποινικό παρελθόν, καθώς έχει απασχολήσει για παραβιάσεις του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών και του νόμου περί αλλοδαπών. Ο συζυγοκτόνος αναζητείται από πλήθος αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. με πρωταρχικό στόχο των Αρχών να είναι η διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας του 4χρονου παιδιού που έχει μαζί του. Η φωτογραφία του δράστη έχει δοθεί στους αστυνομικούς που υπηρετούν στους μεθοριακούς σταθμούς προκειμένου να μη διαφύγει εκτός Ελλάδας. Από το σημείο της δολοφονίας στην περιοχή της Ορμύλιας διέφυγε μαζί με το παιδί με ταξί.

Ο τελευταίος καυγάς

Ο τελευταίος καυγάς του ζευγαριού στάθηκε έγινε το απόγευμα της Τετάρτης και στάθηκε μοιραίος για την άτυχη γυναίκα.

Ο 34χρονος εμφανίστηκε ξαφνικά στο σπίτι της στην Ορμύλια, όπου ζούσε με τα δύο παιδιά της, και άρχισε να φωνάζει και να πετάει αντικείμενα. Σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα χτυπώντας την με έξι μαχαιριές ρίχνοντας την κάτω αιμόφυρτη. Στη συνέχεια, άρπαξε το ένα από τα δύο παιδιά και εξαφανίστηκε.

Στο χώρο του εγκλήματος μετέβησαν αρμόδια εγκληματολογικά συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Χαλκιδικής. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο βρήκαν την ελληνικής καταγωγής γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος.Ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Αναζητήσεις
????? ?? ?? ?? 34 ??? ??? ?? ?? ??? ???
Τυχαία Θέματα