Θεατής παρενόχλησε την Keira Knightley στο ντεμπούτο της στο Broadway

Με ένα επεισοδιακό τρόπο έκανε πρεμιέρα το θεατρικό έργο «Thérèse Raquin» την Πέμπτη στο Broadway.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, ένας νεαρός άνδρας από το κοινό σηκώθηκε από την θέση του και κατευθύνθηκε προς τα κιγκλιδώματα, όπου άρχισε να ζητά από την Keira Knightley να τον παντρευτεί. Η ηθοποιός, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο Broadway, συνέχισε να παίζει τον ρόλο της, με πολλούς θεατές
να νομίζουν πως ο άνδρας ήταν ένας από τους ηθοποιούς.

Όταν τελικά το προσωπικό του θεάτρου έφτασε εσπευσμένα στην αίθουσα προκειμένου να απομακρύνει τον θεατή, εκείνος έβγαλε ένα μπουκέτο με λουλούδια από την τσάντα του, το οποίο και πέταξε με δύναμη στην σκηνή. Τότε ήταν που οι ηθοποιοί διέκοψαν την παράσταση και άρχισαν να παρακολουθούν την απομάκρυνση του θεατή.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι το περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από αναρτήσεις παρευρισκομένων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

There was apparently a Keira Knightley stalker at Therese Raquin, who came in yelled "Christ was born of a virgin! Keira marry me!"

— Kacey Bange (@kaceybange) October 2, 2015

Οι υπεύθυνοι του θεάτρου δεν έχουν προβεί μέχρι στιγμής σε δηλώσεις, όμως την είδηση μετέδωσε το βράδυ της Πέμπτης και η ιστοσελίδα BroadwayWorld.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα