Τα 9 πιο χαζά πράγματα που μπορεί να κάνετε σε μια συνέντευξη για δουλειά

Από τραγούδι και κλοπή, μέχρι να προσπαθούν να διαβάσουν στον υποψήφιο εργοδότη την μοίρα τους (χωρίς τη θέλησή του)... Ναι, αυτοί είναι οι υποψήφιοι που ξεχώρισαν σε μια συνέντευξη για δουλειά (για όλους τους λάθος λόγους).

Ο Independent αποκαλύπτει τα 9 χειρότερα πράγματα που έχουν γίνει σε συνεντεύξεις για δουλειά, όπως τα αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι συνεντευξιαστές.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ από μάνατζερς ανθρώπινου δυναμικού (HR) από
την εταιρία CareerBuilder, αυτά είναι τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για δουλειά.

1. Υποψήφιος έκλεψε μια οικογενειακή φωτογραφία από το γραφείο του συνεντευξιαστή.

2. Υποψήφιος άρχισε να ουρλιάζει ότι η συνέντευξη διαρκούσε πάρα πολύ ώρα (συνέντευξη για ηρεμιστικά).

3. Υποψήφιος είπε ότι η βασική δουλειά του ήταν μέντιουμ και προσπάθησε να διαβάσει την παλάμη του υποψήφιοι εργοδότη. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος το αρνήθηκε (το κληρονομικό του χάρισμα δεν τον βοήθησε να δει πόσο χάλια θα πήγαινε αυτή η συνέντευξη).

4. Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η ιδανική δουλειά για αυτόν, είπε «μπογιατζής σε σπιτάκια πουλιών» (η εταιρεία ζητούσε υπάλληλο καταχώρισης δεδομένων).

5. Μια υποψήφια απαντούσε τραγουδιστά... (όχι, δεν είχε πάει σε διαγωνισμό τραγουδιού).

6. Υποψήφιος έβαλε κρέμα στα πόδια του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης...

7. Όταν ρωτήθηκε γιατί ήθελε τη θέση, ο υποψήφιος απάντησε: «Η γυναίκα μου, μου είπε ότι πρέπει να βρω δουλειά» (καταλάβαμε όλοι ποιος κάνει κουμάντο σε αυτό το σπίτι)

8. Ο υποψήφιος άρχισε να «ψαχουλεύει» στο στήθος του συνεντευξιαστή για να βρει τον χτύπο της καρδιάς ώστε να μπορέσουν -όπως το έθεσε- «να συνδεθούν οι καρδιές τους»

9. Σε τηλεφωνική συνέντευξη ο υποψήφιος πήρε το τηλέφωνο στην τουαλέτα. Και τράβηξε και το καζανάκι.

Πέρα από αυτά, η έρευνα έδειξε ότι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι συνεντευξιαζόμενοι είναι ότι δεν κοιτούν τον άλλον στα μάτια, δεν χαμογελούν και λένε ψέματα που γίνονται αντιληπτά.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα