Σύριγγες δίπλα στις βρεφικές τροφές. Το βίντεο που δείχνει το «σκληρό πρόσωπο» της Αμερικής

Η αστυνομία της Φλόριντα ήρθε αντιμέτωπη με ένα ακόμα περιστατικό γονέων που έκαναν χρήση ναρκωτικών μπροστά στα παιδιά τους σε σταθμευμένο όχημα. Οι αρχές δημοσίευσαν βίντεο που δείχνει τους γονείς να βρίσκονται υπό την επήρεια μεταμφεταμινών, ηρωίνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών για να καταδείξουν το πρόβλημα που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο 36χρονος Γουίλιαμ Μπαλάρντ και η 32χρονη Ντελανί Κρίσινγκερ συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης, όταν εντοπίστηκαν να κάνουν χρήση ναρκωτικών σε σταθμευμένο
όχημα σε βενζινάδικο, ενώ στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν δύο βρέφη. Οι αρχές βρήκαν σύριγγες και ναρκωτικές ουσίες στο πάτωμα του οχήματος, δίπλα από μπιμπερό και βρεφικές τροφές.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο όταν περαστικοί τους εντόπισαν να κοιμούνται εντός του οχήματος. Στην συνέχεια, αρκετοί οδηγοί τοποθέτησαν τα οχήματά τους μπροστά από το αυτοκίνητο, για να παρεμποδίσουν το ζευγάρι από το να φύγει σε περίπτωση που ξυπνούσε.

«Είναι μια δυσάρεστη κατάσταση από όλες τις απόψεις. Έχεις αυτούς που εγκληματούν και κάνουν χρήση ναρκωτικών και έχεις κι αυτούς που βάζουν και τα παιδιά τους στο κόλπο, δημιουργώντας νέα θύματα», δήλωσε ο αστυνομικός Τζο Τζιασόν.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα