Σπανούλης: «Μακάρι να μπορούσαμε να τα πάρουμε όλα»

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έκανε υπέρβαση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και δεν κατάφερε να είναι σε σωματική και πνευματική κατάσταση για να κερδίσει και τους Ισπανούς και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού
αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης δεν έψαξε δικαιολογίες, στάθηκε στην ανωτερότητα της Ρεάλ και τόνισε ότι η ομάδα του Πειραιά έκανε υπέρβαση στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μαδρίτης.

Ο Σπανούλης μίλησε και για τη συνέχεια και την προσπάθεια της ομάδας που στρέφεται στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Δεν είχαμε την σωματική και πνευματική κατάσταση για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη το ήθελε πολύ μετά από είκοσι χρόνια, έπαιζε στην έδρα της. Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια στον ημιτελικό. Ένας νικάει, στον τελικό τα κατάφερε η Ρεάλ Μαδρίτης».

Για τον κόσμο που συνέχισε να φωνάζει παρά την ήττα;

«Όταν ο κόσμος αντιλαμβάνεται την προσπάθεια που έχουμε κάνει, όταν η Ευρώπη μιλάει για εμάς, είναι μεγάλη ανταμοιβή και ευθύνη για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για την αποτίμηση της φετινής σεζόν;

«Κάθε χρόνο ο στόχος είναι το Final Four. Κάναμε υπέρβαση με Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ. Δεν τα καταφέραμε και με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το θέμα είναι να βρίσκεσαι στο Final Four. Μακάρι να μπορούσαμε να τα πάρουμε όλα. Τα πιο σημαντικά είναι μπροστά μας».

Για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού;

«Στόχος η επιστροφή στους τίτλους, με το πρωτάθλημα. Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα αυτό που έγινε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ».

(πηγή: Sport24)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα