Ρήξη με τη ρήξη ο Αλέξης: Η Iskra για την έξοδο της Αριστερής Πλατφόρμας από την κυβέρνηση

«Μοναδικός στόχος του ανασχηματισμού ήταν η απομάκρυνση από την κυβέρνηση των Λαφαζάνη, Στρατούλη, Ήσυχου και η αντικατάσταση της παραιτηθείσας, για τους γνωστούς πολιτικούς λόγους, Βαλαβάνη» αναφέρεται σε άρθρο της ιστοσελίδας iskra, που απηχεί τις θέσεις της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ της οποίας ηγείται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης πρώην ΥΠΑΠΕΝ.

Και συνεχίζει το άρθρο: «Όσο κι αν η απομάκρυνση των
"τριών" ήταν περίπου αναμενόμενη, μετά και την διαφοροποίησή τους στις ψηφοφορίες στη Βουλή για το νέο μνημόνιο, το οποίο και καταψήφισαν, δεν παύει η απομάκρυνσή τους να έχει βαρύνουσα πολιτική σημασία με αυτονόητο πολιτικό πρόσημο».

Παπαδημούλης: Σωστό αυτό που λέει η Iskra...

Το δημοσίευμα δεν άφησε ασχολίαστο ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η Iskra επικρίνει τον Τσίπρα, γιατί άλλαξε τους Υπουργούς που ψήφισαν ''Όχι'' στο κυβερνητικό Νομοσχέδιο. Σωστά. Όφειλαν να παραιτηθούν οι ίδιοι...», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης στο Twitter.

Η Iskra επικρίνει τον Τσίπρα, γιατί άλλαξε τους Υπουργούς που ψήφισαν Όχι στο κυβερνητικό Νσχέδιο. Σωστά. Όφειλαν να παραιτηθούν οι ίδιοι...

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) July 18, 2015

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα