Προβάδισμα ΝΔ με 14,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Ξεκάθαρο προβάδισμα με 14,8 ποσοστιαίες μονάδες καταγράφει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis.

Στην δημοσκόπηση
που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36.8% στην εκτίμηση ψήφου έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία καταγράφει προβάδισμα 10.6% συγκεντρώνοντας το 26,3% έναντι 15,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΚΚΕ με 5,7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5%, η Ένωση Κεντρώων με 2,9%, οι ΑΝΕΛ με 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,9%, το Ποτάμι με 1,7%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,4%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1%.

Επίσης, ευρύ προβάδισμα καταγράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καταλληλότητα πρωθυπουργίας συγκεντρώνοντας το 26% με τον Αλέξη Τσίπρα να καταγράφει ιστορικά χαμηλά με μόλις 13%, ωστόσο το 45% απαντά «Κανένας».

Στο ερώτημα «είστε υπέρ ή κατά των πρόωρων εκλογών» το 36% απαντά «υπέρ» το 3% «δεν ξέρω/δεν απαντώ» και το 61% τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα