Πρώην πληροφοριοδότης του FBI που είπε ψέμματα για τους Μπάιντεν θα παραμείνει στη φυλακή

Ο Alexander Smirnov, πληροφοριοδότη του FBI που κατηγορείται ότι είπε ψέματα σε αξιωματούχους σχετικά με ένα φερόμενο σχέδιο δωροδοκίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο οποίο εμπλέκονται ο πρόεδρος Joe Biden, ο γιος του Hunter και μια ουκρανική εταιρεία ενέργειας, στο ομοσπονδιακό δικαστήριο με τους δικηγόρους του Richard Schonfeld και David
Chesnoff.

Ένας πρώην πληροφοριοδότης του FBI που κατηγορείται για πλεκτάνη δωροδοκίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην οποία εμπλέκεται η οικογένεια του Τζο Μπάιντεν θα παραμείνει πίσω από τα κάγκελα ώσπου να γίνει η δίκη του, αποφάσισε ένας δικαστής, ανατρέποντας μια προηγούμενη απόφαση για την απελευθέρωσή του, αναφέρει το Associated Press.

Ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Ότις Ράιτ ΙΙ στο Λος Άντζελες διέταξε την κράτηση του Αλεξάντερ Σμίρνοφ, αφού οι εισαγγελείς εξέφρασαν ανησυχίες ότι ο άνδρας που ισχυρίζεται ότι έχει δεσμούς με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες θα μπορούσε να διαφύγει από τη χώρα.

Ένας άλλος δικαστής είχε αφήσει ελεύθερο τον Σμίρνοφ από τη φυλακή με ηλεκτρονική παρακολούθηση μέσω GPS μετά τη σύλληψή του στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά ο Ράιτ διέταξε να τεθεί εκ νέου υπό κράτηση την περασμένη εβδομάδα, αφού οι εισαγγελείς ζήτησαν να επανεξετάσουν την κράτηση του Σμίρνοφ.

NEW: Ex-FBI informant Alexander Smirnov was remanded pending trial.

He will be detained until trial.

Smirnov is accused of lying about the Bidens. pic.twitter.com/Y0nQBn7Oxr

— MSNBC (@MSNBC) February 26, 2024

Ο Ράιτ ανέφερε σε γραπτή εντολή που αποκαλύφθηκε την Παρασκευή ότι οι προσπάθειες των δικηγόρων του Σμιρνόφ να τον απελευθερώσουν ήταν «πιθανό να διευκολύνουν τη διαφυγή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο Σμιρνόφ κατηγορείται ότι είπε ψευδώς στον σύνδεσμό του στο FBI ότι στελέχη της ουκρανικής ενεργειακής εταιρείας Burisma είχαν πληρώσει τον Τζο Μπάιντεν και τον γιο του, Χάντερ Μπάιντεν, 5 εκατομμύρια δολάρια στον καθένα γύρω στο 2015. Ο ισχυρισμός αυτός κατέστη κεντρικός στην έρευνα των Ρεπουμπλικανών για την παραπομπή του προέδρου Μπάιντεν στο Κογκρέσο.

Judge Otis Wright ruled that Alexander Smirnov should remain in federal custody before trial, against objections of defense attys who even offered to hire private security to guard him

Full story TK. Here's background on Smirnov + some of how we got here: https://t.co/Dm8tUiooOv

— Matt Hamilton (@MattHjourno) February 26, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρώην, FBI, Μπάιντεν,proin, FBI, bainten