Ποτάμι για Κατρούγκαλο: Οι «κόκκινες» γραμμές διαγράφονται μονοκοντυλιά μετά από κάθε «σκληρή» διαπραγμάτευση

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και ειδικότερα στον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, ασκεί με ανακοίνωσή του το Ποτάμι, με αφορμή τη διάψευση από πλευράς του δημοσιευμάτων περί συζητήσεων για κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

«Δυστυχώς για τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, οι πολίτες έχουν κουραστεί από την μπαγιάτικη ρητορική της περήφανης διαπραγμάτευσης και των υποτιθέμενων "κόκκινων" γραμμών. Αντ´ αυτού, οι πολίτες πληρώνουν κάθε λίγο και λιγάκι νέους φόρους μετά από κάθε "σκληρή" διαπραγμάτευση, καθώς οι "κόκκινες" γραμμές
διαγράφονται μονοκοντυλιά από τους εταίρους και δανειστές απουσία κάποιας σοβαρής εναλλακτικής πρότασης όπως ο περιορισμός της κρατικής σπατάλης που προτείνει με κοστολογημένο τρόπο Το Ποτάμι».

«Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση οφείλουν να κατανοήσουν ότι όσο δεν διατυπώνονται συγκεκριμένες προτάσεις στη βάση ενός εθνικού πατριωτικού σχεδίου ανάταξης της χώρας, η «κούρσα προς τον πάτο» θα συνεχίζεται και η πλήρης απορρύθμιση στα εργασιακά θα έρθει για μια ακόμη φορά με την πλάτη στον τοίχο και τη δικαιολογία πως πρέπει να πάρουμε την υπό-δόση της υπό-δόσης μιας καθυστερημένης δόσης...».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα