Πόσα πλήρωσε η Google τον άνθρωπο που αγόρασε το Google.com

Για ένα περίπου λεπτό τον Σεπτέμβριο, το Google.com δεν ανήκε στην Google.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Time, ο Σάνμεϊ Βεντ, πρώην εργαζόμενος του κολοσσού, αγόρασε το domain κυριολεκτικά «κάτω από τη μύτη» της εταιρείας, χρησιμοποιώντας την ίδια την domain buying
πλατφόρμα της Google.

Βεβαίως, η Google γρήγορα ματαίωσε την παραγγελία και ανέκτησε τον έλεγχο του δημοφιλέστερου site στο Web, ωστόσο η εταιρεία πρόσφερε στον Βεντ 6.000,13 δολάρια ανταμοιβή (ο αριθμός που...«απεικονίζει» το Google) για την αποκάλυψη του εν λόγω προβλήματος ασφαλείας που δημιούργησε το πρόβλημα, σύμφωνα με σχετικό blog post. Όταν ο Βεντ είπε ότι σκόπευε να δώσει τα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, η εταιρεία διπλασίασε το ποσό στα 12.000 δολάρια.

Σημειώνεται πως ο Βεντ δεν ήταν ο μόνος που ανταμείφθηκε για τον εντοπισμό προβλήματος στις υπηρεσίες της Google: Συνολικά, η εταιρεία έχει δώσει σε ερευνητές δύο εκατ. δολάρια για τον εντοπισμό προβλημάτων στις πλατφόρμες της μέσα στο 2015.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα