Πασχαλινές αγορές; Το go4more φροντίζει να σας ανταμείψει

Το Πάσχα φθάνει, προγραμματίζετε αγορές; Το μόνο που χρειάζεται να έχετε στο πορτοφόλι σας είναι η χρεωστική, η πιστωτική ή η προπληρωμένη σας κάρτα.

Σήμερα πια οι συναλλαγές γίνονται απλά και εύκολα, όμως κατά την περίοδο του Πάσχα οι αγορές σας με κάρτα μπορούν να γίνουν εκτός από πρακτικές και κερδοφόρες. Πώς; Με το go4more!

Το πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας
προς τους πελάτες των προϊόντων και υπηρεσιών της. Για να επωφεληθείτε από τα προνόμια και τις προσφορές του go4more, αρκεί να είστε ιδιώτης κάτοχος χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας, και να εγγραφείτε στο πρόγραμμα.

Η εγγραφή σας είναι απλή και γίνεται δωρεάν (μπορείτε να δείτε τον τρόπο εδώ).

Πολύ απλά, κάνοντας τις καθημερινές σας αγορές με τις κάρτες της Εθνικής, συλλέγετε αυτόματα πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αλλά και σε προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας.

Αυτή την περίοδο (μέχρι και 30/4) μπορείτε να κάνετε τα ψώνια του Πάσχα, έχοντας διπλό όφελος. Ψωνίστε τα τρόφιμα του πασχαλινού τραπεζιού, λαμπάδες, δώρα, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη διακόσμησης και άλλα πολλά στα καταστήματα των επιχειρήσεων Σκλαβενίτης, Media Markt, Μουστάκας, Notos Gallery, Notos Home και Διάφανο και κερδίστε με κάθε ευρώ αγορών, όχι 4 αλλά 8 πόντους. Δηλαδή για κάθε 1 ευρώ αγορών σας, έχετε διπλάσιο όφελος.

Αξιοποιήστε το πρόγραμμα go4more και σεις για να πετύχετε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, τώρα που τρέχετε στα μαγαζιά και ψωνίζετε τα απαραίτητα για τις γιορτινές μέρες!

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα