Ο Λουκάνικος της Τουρκίας που έγινε viral: Τον κλωτσάει αστυνομικός σε διαδήλωση και εκείνος κυνηγάει το περιπολικό

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες και το βίντεο του... Λουκάνικου της Τουρκίας, ένα όνομα που σίγουρα του αξίζει. Πρόκειται για το σκυλάκι του βίντεο.

Στις διαδηλώσεις που έγιναν με αφορμή την Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη, σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια. Εκεί ήταν και ο εικονιζόμενος σκύλος. Όταν ο σκύλος
προσπάθησε να πλησιάσει έναν διαδηλωτή που βρισκόταν στο έδαφος ακινητοποιημένος από έναν αστυνομικό, ο αστυνομικός κλώτσησε τον σκύλο. Εκείνος απομακρύνθηκε, αλλά μόνο για λίγο. Λίγη ώρα αργότερα ο σκύλος άρχισε να κυνηγάει και να γαβγίζει σε ένα περιπολικό.

#Turkey police use tear gas &water cannon to disperse May Day protesters. Updates, photos: http://t.co/Z7mParfdYp pic.twitter.com/GWkige7msv

— Jim Roberts (@nycjim) May 1, 2015

Το περιστατικό έγινε viral στα τουρκικά social media και όπως μεταδίδει η Hurriyet, πολλοί έγραφαν ότι ο συγκεκριμένος σκύλος ήταν ο ίδιος που είχε γίνει διάσημος από τις διαδηλώσεις του 2013 στο Γκεζί.

A communist dog successfully obstructed from overthrowing the AK regime in Turkey by a heroic policeman pic.twitter.com/ulthju4LmP

— LEVDEN لونت ضنيزجي (@ilksol) May 1, 2015

Αργότερα, οι άλλοι διαδηλωτές περιέθαλψαν τον τετράποδο φίλο τους, καθαρίζοντάς του τα μάτια που είχαν επηρεαστεί από τα δακρυγόνα.

VIDEO:
Turkey’s #MayDay dog kicked by officer, chases police. But is he the #Gezi dog?
http://t.co/cnlTXDMkrR pic.twitter.com/5sV22BjT21

Hurriyet Daily News (@HDNER) May 1, 2015

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα