Ο δραπέτης με το φιλανθρωπικό έργο: Παρίστανε για 37 χρόνια πως είναι ο νεκρός ξάδερφός του για να μην συλληφθεί

Για 37 χρόνια ζούσε κάτω από τη μύτη της αστυνομίας παριστάνοντας τον νεκρό ξάδερφό του ο 67χρονος Bill Burchfield, από το Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο δραπέτης μετά την απόδρασή του έγινε ιερέας και στη συνέχεια άρχισε να χρησιμοποιεί την ταυτότητα του νεκρού ξαδέρφου του, Harold "Bill" Arnold

Τα μέλη της κοινότητας όπου ζούσε πριν την σύλληψή του αναφέρουν πως ο 67χρονος άντρας είναι «ένας καλός άντρας» ο οποίος έδινε δωρεάν γεύματα σε όλους όσοι είχαν ανάγκη,
αναφέρει δημοσίευμα του Indepenent.

Σύμφωνα με τον Economist ο Burchfield είχε καταδικαστεί το 1979 σε 15 έτη φυλάκισης λόγω της συμμετοχής τους σε ανθρωποκτονία. Ωστόσο κατάφερε να αποδράσει δυο φορές, ενώ την πρώτη φορά που τον έπιασαν η ποινή του αυξήθηκε στα 16 χρόνια. Λίγα χρόνια μετά την δεύτερη απόπειρα απόδρασης, ο 67χρονος κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς την ώρα που δούλευαν σε ένα ορυχείο.

Οι αρχές ποτέ δεν σταμάτησαν να ερευνούν την υπόθεση και τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν 37 χρόνια μετά.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα