«Χτυπάει» Λούκας η Μπαρτσελόνα, κερδισμένος ο ΠΑΟΚ

Ο Λούκας Πέρεθ αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του μεταγραφικού παζαριού. Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου το όνομα του Ισπανού επιθετικού έχει ακουστεί, μεταξύ άλλων, για τη Λέστερ, τη Σεβίλλη, όμως, όπως φαίνεται, γερά στο παιχνίδι της απόκτησής του μπαίνει κι η Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "Sport", οι Καταλανοί έχουν έρθει σε επαφή με τον παίκτη, τον μάνατζέρ του, αλλά και την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, κάνοντας γνωστό πως ο 27χρονος άσος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Λουίς Ενρίκε. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως καθημερινά ο Λούκας κερδίζει
όλο και περισσότερους... θαυμαστές μέσα στην Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχει θέσει το προπονητικό επιτελείο των "μπλαουγκράνα", ως μία εναλλακτική λύση στην επίθεση. Στην πραγματικότητα, ο Πέρεθ θα αποτελέσει, σε περίπτωση που αποκτηθεί, το "μπακ απ" της τριάδας των Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι.

Το τελευταίο διάστημα οι διοικούντες την "Ντέπορ" δείχνουν διάθεση να χαμηλώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή" τομή κι ο Ισπανός άσος να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του. Σύμφωνα με την "Sport" το deal είναι πιθανό να κλείσει περίπου στα 12.000.000 ευρώ, παρότι η ρήτρα στο συμβόλαιό του ανέρχεται στα 20.000.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που το deal αγγίξει αυτά τα οικονομικά δεδομένα, τότε ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βάλει στα ταμεία περίπου 3.600.000 ευρώ, αφού διατηρεί 30% ποσοστό μεταπώλησης. Την εφετινή σεζόν, ο Ισπανός επιθετικός σημείωσε 19 γκολ σε 39 συμμετοχές, έχοντας καθοριστική συμβολή στην παραμονή της Λα Κορούνια στη La Liga.

ΠΗΓΗ: Contra.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα