Νέος κίνδυνος Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Έγγραφο με το οποίο θα ενημερώνει πως η Ελλάδα αποκλείεται από τους κόλπους της ετοιμάζεται να στείλει η FIFA στην ΕΠΟ μέχρι την Τετάρτη (13/5).

Σύμφωνα με τη SportDay, η FIFA ετοιμάζεται να στείλει έγγραφο στην ελληνική πλευρά μέχρι την Τετάρτη (13/5) με το οποίο θα την ενημερώνει πως αποκλείεται
από τους κόλπους της.

Όπως αναφέρεται, το έγγραφο το οποίο θα στείλει η FIFA είτε θα ανακοινώνει τον απευθείας αποκλεισμό, είτε θα ειδοποιεί ότι το Grexit θα ενεργοποιηθεί μετά από λίγες μέρες, δίνοντας το χρονικό περιθώριο να αλλάξει ο νόμος.

Μάλιστα, οι συνέπειες από μια τέτοια εξέλιξη θα είναι τεράστιες και άμεσες. Πρώτη χρονικά, αν τεθεί σε εφαρμογή ο αποκλεισμός της Ελλάδα από τους κόλπους της FIFA, θα είναι η αποβολή της Εθνικής Παίδων από το EURO U19, για το οποίο η ελληνική ομάδα δίνει την Τετάρτη (13/5) στη Βουλγαρία αγώνα πρόκρισης στα προημιτελικά απέναντι στη Γαλλία.

Πηγή: Contra

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα