Μύκονος: Άγρια συμπλοκή Πακιστανών με νεκρό και τραυματία - Καταζητείται ο δράστης

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας τραυματίστηκε σοβαρά στη Μύκονο, σε άγρια συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών έξω από μπαρ του νησιού.

Η παρέμβαση της αστυνομίας οδήγησε σε 15 προσαγωγές ενώ αναζητείται ο δράστης της δολοφονίας σε όλο το νησί με ελέγχους στο λιμάνι και το αεροδρόμιο.

Οι αστυνομικές αρχές του νησιού έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένο πρόσωπο ως το δράστη της φονικής συμπλοκής μεταξύ 25 ατόμων με τον νεκρό να είναι γνώριμος των αρχών.

Η συμπλοκή ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής, κοντά σε κλαμπ του νησιού.

Η συμπλοκή μεταξύ των αλλοδαπών είχε ως αφορμή ένας καυγά για τη δουλειά, που είχε γίνει το πρωί της ίδιας μέρας ανάμεσα στα θύματα, το νεκρό και τον τραυματία και μία ακόμη ομάδα ομοεθνών τους.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το βράδυ σε χώρο που υπάρχουν κάποια καταλύματα κοντά στο κλαμπ και ακολούθησε συμπλοκή όπου βγήκαν τα μαχαίρια με έναν άνδρα νεκρό κι έναν σοβαρά τραυματισμένο.

Οι επτά από τους συλληφθέντες κατηγορούνται εκτός από την συμπλοκή και για οπλοκατοχή, ναρκωτικά και διακίνηση αλλοδαπών.

Related...Μύκονος: Ένας καλλιτέχνης και δύο επιχειρηματίες στα δίχτυα της ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγήΜύκονος: Χειροπέδες σε τρεις αστυνομικούς που έκαναν παράλληλα τους σεκιούριτιΜύκονος: Σπείρα διαρρηκτών με προτίμηση στις βίλες
Keywords
Τυχαία Θέματα