Μητσοτάκης: Πάνω απ' όλα η ενότητα της ΝΔ

«Πάνω απ' όλα είναι η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε κατά την ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, το βράδυ του Σαββάτου, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην Τρίπολη, πρώτον γιατί υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία το 1991 και δεύτερον γιατί έχει οικογενειακές ρίζες από την Στεμνίτσα, τόπο καταγωγής του παππού του από την πλευρά της μητέρας του.

Περνάμε είπε, μια κρίσιμη περίοδο και θα πρέπει πολύ σύντομα η ΝΔ να είναι έτοιμη να αντιπαρατεθεί με το ΣΥΡΙΖΑ,
«γιατί μας περιμένουν πολύ δύσκολες ημέρες». Υπογράμμισε πως η ενότητα του κόμματος δεν κινδυνεύει και εγγυητές είπε, είναι τα στελέχη, αλλά και «όλοι εσείς οι απλοί νεοδημοκράτες που θα έρθετε στις 22 Νοεμβρίου να συναποφασίσουμε για το μέλλον της παράταξης». Προσθέτοντας πως όσο περισσότεροι συμμετέχουν και ψηφίσουν για το νέο πρόεδρο του κόμματος, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η παράταξη την επόμενη ημέρα.

(Mε πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα