Μια νύχτα πάθους στέρησε τον τίτλο Miss Μεγάλη Βρετανία στη Zara Holland (NSFW)

Ήταν μια στιγμή πάθους που στέρησε από την «Μις Μεγάλη Βρετανία», τον τίτλο ομορφιάς που είχε κερδίσει τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο λόγος για την 20χρονη Zara Holland η οποία έχασε τον τίτλο της, αφού έκανε live sex, στο reality show του ITV2, «Love Island», αναφέρει σε δημοσίευμα του ο Βρετανικός Guardian.

Zara

will also be representing Great Britain as its Tourism Ambassador in Miss Tourism® 2016 World Final. @tourismworldgb #MissTourismWorld #missgreatbritain #zaraholland

A photo posted by Zara Holland (@zaraholland) on Jun 11, 2016 at 6:07am PDT



Στο βίντεο που προβλήθηκε φαίνεται η 20χρονη να κάνει σεξ με τον 24χρονο οικοδόμο συμπαίκτη της Alex Bowen.

Παρότι δεν παίχτηκαν οι επίμαχες σκηνές, μετά την προβολή του επεισοδίου, υπήρξε καταιγισμός σχολίων.

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια του show, Caroline Flack, με δήλωσή της τάχθηκε υπέρ του μοντέλου, λέγοντας πως η Holland είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα, καταδικάζοντας ταυτόχρονα τη σεμνοτυφία που υπάρχει.

Feel even more sorry for Zara now she's been de-crowned. She's a very sweet girl . What even is 'miss GB' ? Are we living in the dark ages ?

— caroline flack (@carolineflack1) June 16, 2016

Η αντίδραση του Miss Great Britain μέσω Twitter:

To be clear we have no problem at all with sex-it is perfectly natural.We simply can't condone what happened on national tv

Miss Great Britain ® (@Official_MissGB) June 16, 2016

«Για να είμαστε σαφής δεν έχουμε πρόβλημα με το σεξ- Είναι απολύτως φυσιλογικό. Δεν ανεχόμαστε ό,τι συνέβη στην εθνική τηλεόραση».

Οι διοργανωτές των καλλιστείων, από την άλλη πλευρά, δήλωσαν: «Είμαστε βαθύτατα στεναχωρημένοι για αυτή μας την απόφαση, αφού είχαμε μια ιδιαίτερα στενή σχέση με το μοντέλο. Οφείλουμε, όμως, να προωθήσουμε διαφορετικού είδους πρότυπα. Τα σχόλια που λάβαμε από τα μέλη και τους θαυμαστές του θεσμού μας δεν μας άφησαν περιθώρια να πράξουμε κάτι διαφορετικό. Δεν μπορούμε να προβάλλουμε τη Zara ως πρότυπο. Καταλαβαίνουμε πως όλοι κάνουν λάθη, όμως, η Zara, προφανώς δεν αντιλαμβάνεται τις ευθύνες που έχει ως Miss Βρετανία».

Το επίμαχο βίντεο

Η 20χρονη προχώρησε σε δηλώσεις, αναφέροντας πως έχει μετανιώσει για αυτή της την κίνηση. Και συνέχισε λέγοντας: «Παρασύρθηκα από τη στιγμή. Δεν είμαι καθόλου έτσι». Τα μοντέλα που συμμετέχουν σε αυτό το reality show πρέπει να δώσουν μια μάχη με το χρόνο προκειμένου να βρουν ένα ταίρι, αφού όποιος μείνει μόνος του κινδυνεύει με αποκλεισμό, χάνοντας £50,000 από το τελικό έπαθλο. Η Holland θα αντικατασταθεί από τη Miss North Lanarkshire, Deone Robertson, η οποία θα διαγωνιστεί και για τον τίτλο Miss Κόσμος, ενώ οι υπεύθυνοι των καλλιστείων ευελπιστούν να συναντήσουν από κοντά τη Zara για να της εξηγήσουν τους λόγους, που τους ανάγκασαν να της αφαιρέσουν τον τίτλο.

Ready for the National Reality TV Awards 2015❤️⭐️ @missgb_official @inanchlondon @amberfmcq @piamichi

A photo posted by Zara Holland (@zaraholland) on Sep 30, 2015 at 10:37am PDT



First picture in the villa #loveisland tune in tonight at 9pm @itv2 @loveisland download the love island app for free votes ! #teamzara

A photo posted by Zara Holland (@zaraholland) on May 30, 2016 at 5:46am PDT



Throw back ❤️ @vivienneedge #tb #tbt

A photo posted by Zara Holland (@zaraholland) on Jan 21, 2016 at 1:10pm PST



Always love shooting with @vivienneedge #selfie

A photo posted by Zara Holland (@zaraholland) on Dec 30, 2015 at 1:12pm PST


-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα