Λάσο: «Θα "κλειδώσω" τον Σπανούλη»

Υπάρχει τρόπος να σταματήσει κανείς τον Βασίλη Σπανούλη στο Final Four της Μαδρίτης; Απ ότι φαίνεται υπάρχει, αλλά το θέμα είναι πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι αυτός που έδωσε την ιδέα στον ομόλογό του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πάμπλο Λάσο ήταν ο πρώτος που πήρε τον λόγο, τονίζοντας πως "είμαι εδώ για να απαντήσω σε ερωτήσεις. Είναι ένας νέος τελικός. Ο τρίτος σε τρία χρόνια. Αυτό λέει πολλά για την ομάδα μας. Είμαστε περήφανοι. Αυτή η χρονιά ήταν πιο δύσκολη και το ξέραμε. Ξεκινήσαμε άσχημα
και ήρθαν κάποιοι παίκτες αργά λόγω των εθνικών. Καταφεραμε να χτίσουμε την ομάδα και τελικά είμαστε εδώ ως το τέλος".

Όταν του ζητήθηκε να κάνει σύγκριση με την προϊστορία των αγώνων των ομάδων την τελευταία διετία, ξεκαθάρισε πως "δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω. Το παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πέρσι ήταν τα πλέι-οφ, πρόπερσι ένας άλλος τελικός. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να παίξουμε πολυ΄καλά για να τους κερδίσουμε", για να του τεθεί εν συνεχεία το πιο κρίσιμο ερώτημα του Final Four. Πως θα σταματήσει τον Βασίλη Σπανούλη;

Κάπου εκεί, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον διακόπτει θυμίζοντας τη φράση του Γιατζόγλου για τον Γκάλη: "Τον σταματάς μόνο αν τον κλειδώσεις στα αποδυτήρια", με τον Πάμπλο Λάσο να συνεχίζει: "Μην λες τέτοια γιατί είναι το γήπεδο μας και έχω τα κλειδιά. Ο Σπανούλης είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που έχει την ποιότητα για τα τελευταία λεπτά. Ξέρετε... Μπορώ να σταματήσω τον Σπανούλη. Μπορώ! Θα βάλουμε πέντε παίκτες πάνω του, αλλά θα μας σκοτώσει αυτός ο κύριος (σ.σ δείχνει τον Πριντεζη). Σεβόμαστε τον Σπανούλη, αλλά και όλο τον Ολυμπιακό".

Από την πλευρά του, ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" είχε να πει ότι "θα απαντήσω ανάλογα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με βάθος. Για να τους σταματήσεις δεν πρέπει να επικεντρωθείς σε έναν παίκτη μόνο, αλλά σε όλους. Είναι μια ομάδα που παίζει καλά, έχει τον ίδιο κορμό και τον ίδιο προπονητή τόσα χρόνια. Οπότε θα πρέπει να κάνουμε μια ομαδική δουλειά. Έχουν ατομικό ταλέντο, αλλά βλέπουμε την αποστολή μας σε ομαδικό επίπεδο".

Στη συνέχεια, ο Πάμπλο Λάσο ρωτήθηκε για το αν θεωρεί πως η αυριανή (17/5, 21:00) είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του για να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Επ αυτού είχε να πει ότι "δεν το ξέρω. Νομίζω ότι η Ρεάλ δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο στο αν θα έχει μια καλή στιγμή. Οπως όλες οι ομάδες θα πρέπει να στηρίζεται στη σκληρή δουλειά και στη συνεχή προσπάθεια. Σε σχέση με το περσινό φάιναλ-φορ βέβαια υπάρχουν διαφορές. Πέρσι είχαμε προβλήματα πριν το φάιναλ-φορ. Φέτος είμαστε σε καλύτερη κατάσταση σε ότι αφορά τους τραυματισμούς, από ότι πέρσι. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία για πέρσι, ούτε εγγυάται την επιτυχία του αυριανού ματς. Δεν μπορώ να σκεφτώ το παρελθόν, παρά μόνο το μέλλον".

Πηγή: Sport24

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα