Κως: Αστυνομικός χαστουκίζει μετανάστη κρατώντας μαχαίρι

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ο αστυνομικός που απεικονίζεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο να χαστουκίζει μετανάστη έξω από το τοπικό Α.Τ. όπου γίνεται η καταγραφή των μεταναστών.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η Αστυνομία εξετάζει και το γεγονός ο συγκεκριμένος αστυνομικός να κρατά την ώρα της επίθεσής του στο μετανάστη μαχαίρι.

Δημοκρατης αστυνομικός βγαζει μαχαίρι στους πρόσφυγες. Λογικό. Φαίνεται ξεκάθαρα πως απειλούν την ζωή του. Όχι; pic.twitter.com/w2IZF1vRPa

Stefanos (@Stefanossp) August 10, 2015

Η στιγμή που κραδαίνει το μαχαίρι προς τους μετανάστες

Πριν από λίγο το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχτηκε η διενέργεια κατεπείγουσας διοικητικής έρευνας, σχετικά με φωτογραφίες, οι οποίες αναρτήθηκαν σήμερα σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζουν επίμεμπτες ενέργειες αστυνομικού, στη νήσο της Κω. Επιπλέον, προανάκρισης επελήφθη η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα».

#Greek cop brandishes knife and slaps terrified #Pakistanis and #Syrians as they wait for papers. Welcome to #Kos pic.twitter.com/doDrJocRp6

— Dalton Bennett (@DDaltonBennett) August 10, 2015

Η στιγμή που χαστουκίζει έναν μετανάστη

Δείτε το βίντεο

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα