Κάποιος έφτιαξε ένα σύννεφο που «βρέχει» τεκίλα και ο κόσμος έγινε αμέσως λίγο καλύτερος

Υπάρχουν τεχνολογικά επιτεύγματα, όπως τα smartphones, που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη. Και άλλα, που την κάνουν πιο διασκεδαστική. Όπως αυτό το σύννεφο που «βρέχει» τεκίλα.

Η επιτροπή τουρισμού του Μεξικού συνεργάστηκε με την εταιρεία LAPIZ για να δημιουργήσει ένα σύννεφο, το οποίο παράγει σταγόνες τεκίλα, προκειμένου να προσελκύσουν τουρίστες από την Γερμανία.

The first cloud

that rains tequila. #tequilacloud #visitmexico

A post shared by VisitMexico (@visitmexico) on Mar 9, 2017 at 5:41am PST



Η επιτροπή τουρισμού εγκατέστησε το σύννεφο αυτό σε μία γκαλερί στο Βερολίνο για να υπενθυμίσει στους κατοίκους ότι στο Μεξικό ο καιρός είναι πάντα πιο ηλιόλουστος. Το «σύννεφο» αυτό έχει συγχρονιστεί με τον καιρό του Βερολίνου, και έτσι όταν βρέχει εκεί, το «σύννεφο» βρέχει τεκίλα.

#tequilacloud Serving free shots of delicious Silver Tequila since 2016. Come to Urban Spree, Revaler Strasse 99 for a taste #mexico #travel #tequila #art #berlin

A post shared by Ernesto Adduci (@eadduci) on Mar 10, 2017 at 7:31am PST



Παρ' ολ' αυτά, το σύννεφο δεν λειτουργεί σε εξωτερικό χώρο, οπότε δεν είναι ότι θα μπορούμε να το κουβαλάμε πάντοτε μαζί μας, αλλά μια ελπίδα μας την δίνει!

Viva Mexico!

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα